MEDIA

Σοφία Βόσσου για Ανδρέα Μικρούτσικο: Διασωληνώθηκε προληπτικά, πηγαίνει καλύτερα

Ανδρέας Μικρούτσικος
Για την κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου ο οποίος για κάποιες ώρες διασωληνώθηκε στη ΜΕΘ μίλησε η Σοφία Βόσσου
INTIME/Φωτογραφία αρχείου

Για την κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου ο οποίος για κάποιες ώρες διασωληνώθηκε στη ΜΕΘ μίλησε η Σοφία Βόσσου

Στο νοσοκομείο παραμένει για νοσηλεία ο Ανδρέας Μικρούτσικος ο οποίος για κάποιες ώρες κρίθηκε απαραίτητο να διασωληνωθεί μετά την εισαγωγή του στη ΜΕΘ με τους γιατρούς στη συνέχεια να αποφασίζουν ότι πρέπει να αποσωληνωθεί.

Για την κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου μίλησε το πρωί της Πέμπτης η Σοφία Βόσσου διευκρινίζοντας ότι η διασωλήνωση του παρουσιαστή έγινε από τους γιατρούς για προληπτικούς λόγους. «Να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα γιατί πολλά λέγονται και δε θέλω. Διασωληνώθηκε προληπτικά για λίγες ώρες και τώρα έχει αποσωληνωθεί και είναι καλά, πηγαίνει καλύτερα» είπε χαρακτηριστικά η Σοφία Βόσσου.

Σύμφωνα με την ίδια «εδώ και 1,5 μήνα περίπου, μπήκαμε στον Ευαγγελισμό γιατί έπρεπε να κάνει ένα χειρουργείο για το ουροποιητικό του. Πήγε πάρα πολύ καλά. Έχει υποκείμενα (σ.σ. νοσήματα) ο Ανδρέας, δηλαδή τα πνευμονάκια του, η καρδούλα του, από την προηγούμενη κατάσταση. Κάποια λοίμωξη πρέπει να πήρε και αυτό του έκανε χαμηλό οξυγόνο, με αποτέλεσμα οι γιατροί προληπτικά για κάποιες ώρες να τον διασωληνώσουν. Η αλήθεια είναι τώρα ότι αποσωληνώθηκε, είναι μια χαρά, παραμένει στην Εντατική για να τον φροντίσουν, να τον έχουν για λίγες ώρες και θα επιστρέψει στο δωμάτιο».

Όπως είπε για τον Ανδρέα Μικρούτσικο «είναι κοντά του ο γιος του βέβαια και η σύντροφός του. Καθημερινά μιλάμε και με τον Αντρέα έχω μιλήσει. Μιλάμε στο τηλέφωνο. Έχω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, είναι συγκινητική η αγάπη και είναι ένας μεγάλος βαθμός προστασίας».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Λίλη: Με έχουν «χαλάσει» πράγματα που είδα στο GNTM - Γιατί κυκλοφορώ με μπαστούνι

Καιρός – Μαρουσάκης: Πότε περιμένουμε τις περισσότερες βροχές στο νέο κύμα κακοκαιρίας

Δίκη για βιτριόλι: Στο Δικαστήριο η Ιωάννα Παλιοσπύρου - Η ώρα του Εισαγγελέα για την Έφη