MEDIA

GNTM 4: Οι κριτές «γλύτωσαν» την Κυβέλη - Αυτός αποχώρησε από το παιχνίδι (25/10)

GNTM

Σε μια φωτογράφιση η οποία ήταν βγαλμένη από την παιδική ηλικία κλήθηκαν να φωτογραφηθούν το βράδυ της Δευτέρας (25/10) τα 14 μοντέλα του ριάλιτι μόδας.

Τα 14 επίδοξα μοντέλα του ριάλιτι μόδας κλήθηκαν να φωτογραφηθούν σε ένα από τα πιο γνωστά και χαρακτηριστικά παιχνίδια της παιδικής μας ηλικίας, τον μύλο, καθώς το concept της δοκιμασίας, ήταν «Γύρω γύρω όλοι και στη μέση ο πρωταγωνιστής».

Κάποιοι παίκτες εντυπωσίασαν στο σετ της φωτογράφισης, ενώ κάποιοι άλλοι αντιμετώπισαν δυσκολίες, όπως ο Γιάννης, ο οποίος έπεσε και τραυματίστηκε ελαφρώς.

Η καλύτερη φωτογραφία ήταν αυτή του Ναπολέοντα. Έτσι, δόθηκε η δυνατότητα στον παίκτη να μοιράσει τα πολυπόθητα avantage και disavantage στην επόμενη δοκιμασία.

Οι παίκτες με τη χαμηλότερη απόδοση στη φωτογράφιση με τον μύλο της παιδικής χαράς ήταν η Κυβέλη, ο Θάνος και η Μαρία, με αποτέλεσμα οι συμπαίκτες τους να κληθούν να δώσουν την ψήφο τους και να «σώσουν» έναν από αυτούς.

Η Μαρία «γλύτωσε» μετά την απόφαση των συμπαικτών της, ενώ ο Θάνος ζήτησε από τα υπόλοιπα μοντέλα να ψηφίσουν την Κυβέλη, καθώς εκείνος αισθανόταν πιο σίγουρος για τη φωτογραφία του.

Οστώσο, οι κριτές είχαν αντίθετη γνώμη και έτσι η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου ανακοίνωσε πως ο παίκτης που αποχαιρετά τον διαγωνισμό είναι ο Θάνος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πέραμα: Τι αποκαλύπτει η δικογραφία - Το μυστήριο με το Skoda - «Νομίζαμε ότι είναι της Ασφάλειας»

Μέγαρα: Τέσσερις τραυματίες αστυνομικοί σε επεισόδια με Ρομά – Δέχθηκαν σκάγια και πέτρες

Η άθλια ανάρτηση του Γιώργου Κύρτσου για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά