MEDIA

Μιμή Ντενίση: Η μεγάλη απώλεια της ζωής της και η πίκρα για την «τόση αδικία» σε βάρος της

Μιμή Ντενίση
Η Μιμή Ντενίση μίλησε για την καριέρα της, την μεγάλη απώλεια της ζωής της αλλά και τα παράπονα από όσα έχει ακούσει τα τελευταία χρόνια
ANT1

Η Μιμή Ντενίση μίλησε για την καριέρα της, την μεγάλη απώλεια της ζωής της αλλά και τα παράπονα από όσα έχει ακούσει τα τελευταία χρόνια

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση τόσο για την προσωπική όσο και για την επαγγελματική της ζωή προχώρησε η Μιμή Ντενίση μιλώντας στο «The 2Night Show» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου μιλώντας για την μεγάλη απώλεια της ζωής της, την κόρη της αλλά και για τα παράπονα που έχει από τις κριτικές που έχει δεχθεί.

«Υπήρξαν στιγμές που πικράθηκα και που είπα γιατί τόση αδικία σε εμένα. Ο χώρος έχει πάρα πολλούς ανθρώπους αμόρφωτους, ακαλλιέργητους, ατάλαντους και κακούς. Είπα, γιατί τα βάζουν με μια γυναίκα, που έχει τις γνώσεις και τις ικανότητες σε διάφορους τομείς; Επειδή διαβάζω ιστορία, ξέρω ότι αυτό έχει γίνει σε πολύ μεγαλύτερες προσωπικότητες από αρχαιοτάτων χρόνων. Όποιος ξεχώριζε σε αυτήν την χώρα, έπρεπε να του ροκανίζουμε λίγο τα πόδια. Δεν πτοήθηκα, είναι θέμα γνώσης, όχι υπεροψίας» είπε αρχικά η Μιμή Ντενίση.

Όπως αποκάλυψε «οι κοντινοί μου με λένε «Βούδα». Ξέρω τη δουλειά μου καλά, αν δεν ξέρεις τη δουλειά σου καλά, γιατί είσαι η γυναίκα του καναλάρχη ή του θεατρώνη, γιατί κάποιος άλλος σε έφτιαξε τότε θα «λυγίσεις». Εμένα δεν με έφτιαξε κανένας δεν έχω κάτι να φοβηθώ».

Η Μιμή Ντενίση συνεχίζοντας για το ίδιο θέμα είπε πως «είτε μπαίνεις σε αυτό το τριπάκι και σκέφτεσαι ποιος με έχει βρίσει και να πάρω αυτόν τον δημοσιογράφο, είτε δεν μπαίνεις καθόλου στην διαδικασία κι εγώ δεν μπήκα καθόλου. Γύρω μου μπορεί να χτυπιούνται και να λένε να τον πας αυτόν στο δικαστήριο αλλά εγώ λέω όχι, δεν υπάρχει αυτό. Κάθομαι και λέω τι ξέρει αυτός και τι εσύ. Δεν μπορείς να με κλονίσεις γιατί ξέρω την δουλειά μου».

Η μεγάλη απώλεια της Μιμής Ντενίση και η λατρεία στην κόρη της

Η Μιμή Ντενίση αναφέρθηκε και στην «βαριά απώλεια», όπως τη χαρακτήρισε, της μητέρας της λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «είχα μία μάνα, αυτή είναι η τεράστια απώλεια της ζωής μου, καθόλου δεν το έχω ξεπεράσει, καθόλου δεν το έχω συνηθίσει. Ήταν το στήριγμά μου και το έχασα».

Παράλληλα, όμως, μίλησε για το «πιο όμορφο κεφάλαιο στη ζωή της», την κόρη της, την Μαριτίνα. «Είναι μία γλύκα, μία απόλαυση, είναι κωμικός, έχει πολύ γέλιο. Έχει ωριμάσει στη δουλειά, στο πανεπιστήμιο αλλά θα με πάρει κάθε δύο ώρες και θα μου πει "πώς θα φτιάξω τη μηλόπιτα;", "μαμά, έχω μία αλλεργία"» είπε η Μιμή Ντενίση για την κόρη της.

Η Μιμή Ντενίση διατύπωσε, τέλος, την άποψη ότι η ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη», «θα έπρεπε να χρηματοδοτηθεί εξ ολοκλήρου από το ελληνικό κράτος» καθώς «λέει τα στραβά της Ελλάδας, της Ευρώπης. Είναι αντικειμενική».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πολεμικό Ναυτικό: Άνοιξαν πυρ πλοία και υποβρύχια – Μήνυμα ετοιμότητα στον Ερντογάν

Επίθεση με βιτριόλι: Πέφτει η «αυλαία» της δίκης - Ανοιχτό το ενδεχόμενο έκδοσης απόφασης

Ζεφύρι: Βίντεο – ντοκουμέντο με άσκοπους πυροβολισμούς σε αυλή σπιτιού