MEDIA

Η Φάρμα: Η μελαχρινή καλλονή που θα «τρελάνει» τους άνδρες (photos)

Η Φάρμα: Η μελαχρινή καλλονή που θα «τρελάνει» τους άνδρες (photos)

Η Φάρμα: Πέρυσι ήταν η Κυριακή Κατσογρεσάκη, φέτος θα είναι η Χριστίνα Λυκοπούλου….

Απόψε (20:00) ξεκινάει ο νέος κύκλος της «Φάρμας» και έχουμε μάθει τους 18 παίκτες που θα συμμετέχουν στο ριάλιτι περιπέτειας. Η Κρίστυ (Χριστίνα) Λυκοπούλου, είναι μία από αυτές και με τη σέξι εμφάνισή της αναμένεται να κάνει χαμό!

Η Θεσσαλονικιά ασχολείται με τη γυμναστική και αυτό κάνει «μπαμ», καθώς μόλις δείτε το καλλίγραμμο σώμα της θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό. Στην περσινή Φάρμα είχαμε την Κυριακή Κατσογρεσάκη που «τρέλανε» τους άνδρες και από ότι φαίνεται τη… σκυτάλη θα την πάρει η Χριστίνα…

Δείτε στην παρακάτω gallery φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στα social media:

Το βιογραφικό της Χριστίνας Λυκοπούλου

«Είμαι γέννημα θρέμμα Θεσσαλονικιά, και μεγαλωμένη ως καλλιτέχνης, αφού από τα 5 μου έπαιζα θέατρο. Είμαι 100% Υδροχοάκι, με cool προσωπικότητα, ελεύθερο πνεύμα γεμάτο φαντασία και πρωτοπόρες ιδέες. Λατρεύω την εξέλιξη και να ανακαλύπτω διαρκώς, μέσα από όλες τις συνθήκες, νέες εκδοχές του εαυτού μου! Αν και σπούδασα στο ΑΕΙ Θεατρικών Σπουδών στην Πάτρα, ούσα από τα 17 μου με μια βαλίτσα στο χέρι και ζώντας σε Εστία, σε ένα δωμάτιο 1χ1 χωρίς τουαλέτα και ετοιμόρροπη να πέσει από τους σεισμούς, τα κατάφερα και συνέχισα στη δραματική σχολή Ίασμος Αθηνών. Όσο σπούδαζα υποκριτική, και παράλληλα δούλευα σαν δασκάλα θεατρικού παιχνιδιού σε παιδιά, ο θάνατος του πατέρα μου με ανάγκασε να επιστρέψω στη Θεσσαλονίκη, όπου εργάστηκα στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV. Η γυμναστική υπήρχε πάντα στη ζωή μου, αφού από 12 ετών ξεκίνησα στίβο στο 100αρι και ανώμαλο δρόμο, συμμετέχοντας σε πολλούς αγώνες ανηλίκων και βγαίνοντας 2η σε διαγωνισμούς στη Βόρεια Ελλάδα. Πιστεύω πολύ στον Θεό, πήγαινα στο Κατηχητικό, μεγάλωσα με αρχές και έκανα 10 χρόνια παραδοσιακούς χορούς! Η οικογένειά μου μένει στην Αριδαία και παράγει μέλι, ενώ ο γαμπρός μου είναι ιερέας. Νιώθω απόλυτα ευγνώμων για όσα είμαι και προτείνω στον κόσμο να… believe the unbelievable! Πιστεύω ότι η ζωή τώρα ξεκινάει και ότι από αυτά που έχω να κάνω, βρίσκομαι μόλις στο 0!»

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σκιάθος: Αθώος ο 39χρονος κατηγορούμενος για το θανατηφόρο τροχαίο της σεφ Σόνιας Αρμακόλα

Θρίλερ με την εξαφάνιση επιχειρηματία στου Ζωγράφου - Του έστησαν παγίδα μέσα σε γκαράζ

Big Brother: Ο Παναγιώτης Πέτσας έκανε πρόταση γάμου στην Ανχελίτα και εκείνη αρνήθηκε (videos)