MEDIA

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Το Διαφάνι θα αιματοκυλιστεί – Ο Λάμπρος μπροστά στο μεγάλο δίλημμα

Άγριες Μέλισσες Λάμπρος
Σκηνή από τη σειρά Άγριες Μέλισσες.
ΑΝΤ1

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Συνταρακτικές εξελίξεις στη σειρά μυθοπλασίας του ΑΝΤ1.

Θέλοντας να βοηθήσουν τον Λάμπρο, Ασημίνα και Πέτρος οργανώνουν μια διαδήλωση στο χωριό, στην οποία συμμετέχουν όλοι οι κάτοικοι.

Όμως, Ντούνιας και Ακύλας δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν τις φωνές των αντιφρονούντων να ακουστούν και είναι έτοιμοι να πνίξουν το Διαφάνι στο αίμα! Το περιοδικό 7ΜΕΡΕΣTV κατέγραψε όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες

Η ειρηνική διαδήλωση υπέρ του Λάμπρου καταλήγει σε πόλεμο!

Το γεγονός ότι ο Λευτέρης προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του, αδυνατώντας να δεχτεί τη μοίρα που του επιβάλλει ο Ακύλας, κάνει τον Μελέτη να λυγίσει. Πλέον, το μυστικό του γίνεται γνωστό σε όλους και η Ζωή έχει δίκιο να φοβάται την αντίδραση του πατέρα του, που πάσχιζε να το κρατήσει κρυφό.

Ο ίδιος ο Ακύλας, πάντως, ισχυρίζεται πως έχει μόνο το καλό του γιου τους κατά νου και τη διαβεβαιώνει πως αυτό θα πράξει. Έχει έρθει η ώρα να καταθέσει κι εκείνος στο Στρατοδικείο, στη δίκη του Λάμπρου, η οποία έχει αρχίσει να συζητιέται αρκετά και εκτός Λάρισας, χάρη στις κινήσεις του Πέτρου.

Ο Ντούνιας, βέβαια, φροντίζει να τον τιμωρήσει γι’ αυτό, την ώρα που ο Ζάχος αποφασίζει να ερευνήσει το ρόλο που μπορεί να έπαιξαν οι Άβαντες στη δολοφονία του Ορφανίδη και των συντρόφων του.

Παρ’ όλα αυτά, τα πράματα στο δικαστήριο δεν πάνε καθόλου καλά… Η εμφάνιση μιας γυναίκας δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο τη θέση του Λάμπρου, ενώ η κατάθεση του Ακύλα παίρνει απρόσμενη τροπή. Βλέποντας ότι η κατάσταση απαιτεί δραστικές λύσεις, ο Πέτρος με την Ασημίνα σκέφτονται κάτι πολύ ριψοκίνδυνο, να οργανώσουν μια διαμαρτυρία συμπαράστασης, η οποία όμως απαιτεί τη συμμετοχή ολόκληρου του χωριού.

Φυσικά, κανείς δεν αρνείται να ρισκάρει για το δάσκαλο, αλλά καθώς ετοιμάζονται να βγουν στους δρόμους, καταφθάνει ο Ντούνιας με τους άντρες του. Το ήδη τεταμένο κλίμα είναι μια σπίθα μακριά από το να πάρει φωτιά και η αφορμή δεν αργεί να δοθεί.

Τα νέα για τα επεισόδια που ξεσπούν στο χωριό φτάνουν γρήγορα και στη Λάρισα και στο δικαστήριο επικρατεί αναβρασμός. Ο μάρτυρας που καλείται αμέσως στο βήμα καταθέτει κάτι που αλλάζει τα πάντα: στην πραγματικότητα, ο Λάμπρος διώκεται επειδή υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας στη δολοφονία του Δημήτρη Ορφανίδη και των συντρόφων του. Αυτή την αλήθεια κανείς δεν ήταν προετοιμασμένος να την ακούσει, ούτε καν ο ίδιος ο Λάμπρος.

Ένα σύννεφο απλώνεται στην αίθουσα και ο δάσκαλος έρχεται αντιμέτωπος με ένα τεράστιο δίλημμα: Θα παραδεχτεί πως όντως είδε τους φόνους αυτούς με τα μάτια του ή θα σωπάσει, για να μη βάλει σε κίνδυνο τους αγαπημένους του ανθρώπους; Δεν ξέρει, βέβαια, πως αυτοί ήδη κινδυνεύουν, αφού Ντούνιας και Ακύλας είναι αποφασισμένοι να διαλύσουν τη συγκέντρωση των κατοίκων του Διαφανίου, ακόμα και με αιματηρό τρόπο…

Η Πηνελόπη ανοίγει ξανά την υπόθεση του Αλέξη

Ο Κωνσταντής είναι αποφασισμένος να κάνει μια νέα αρχή με τη Δρόσω στο πλάι του και ξεκινά μετακομίζοντας στο Διαφάνι. Μάλιστα, οι δυο τους ετοιμάζουν μια όμορφη χριστουγεννιάτικη έκπληξη στον Σέργιο, την ώρα που στη Λάρισα ο Νικηφόρος αποφασίζει να δεχτεί την πρόταση του Μόρτζου, προς μεγάλη έκπληξη του Καλογερά. Παρ’ όλα αυτά, τον τελικό λόγο στην εξέλιξη της υπόθεσης θα τον έχει ο Δούκας, ο οποίος φαίνεται πως για άλλη μια φορά κρατά την τύχη του γιου του στα χέρια του.

Την ίδια στιγμή, η μοναχοκόρη του, η Πηνελόπη, δεν έχει παραιτηθεί από την ιδέα να τον σύρει ξανά στο εδώλιο, αυτήν τη φορά για τη δολοφονία του Αλέξη. Αντίθετα, η ξαφνική επίσκεψη ενός δικηγόρου της δίνει το έναυσμα να ανοίξει ξανά την υπόθεση και αυτήν τη φορά είναι αποφασισμένη να τη φτάσει μέχρι τέλους. Παρόλο που τα αδέλφια της προσπαθούν να τη μεταπείσουν.

Οι Σεβαστοί εμφανίζονται στο Διαφάνι

Η Μυρσίνη είναι έτοιμη για πόλεμο και το δείχνει. Έτσι, περνά απευθείας στην αντεπίθεση και ρίχνει στο τραπέζι όλα της τα χαρτιά. Λέει λοιπόν στον Δούκα ότι ξέρει τα πάντα για τη σχέση του με την Αντιγόνη, γνωρίζει πως έπεσε στο κρεβάτι της και είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει μέχρι τέλους όσα της ανήκουν. Οι δυο τους μαζί θα επιστρέψουν σύντομα στο Διαφάνι τη χειρότερη στιγμή, όταν το ήδη τεταμένο κλίμα δεν θα σηκώνει ούτε στο ελάχιστο την παρουσία τους.

Την ίδια στιγμή, η Ζωή, που φοβάται για τη ζωή του γιου της όταν ο Ακύλας ξεμπερδέψει με το Στρατοδικείο και τη διαδήλωση και αποφασίσει να ασχοληθεί μαζί του, παίρνει την παράτολμη απόφαση να τον βοηθήσει να το σκάσει από το σπίτι. Και όντως τα καταφέρνει, με τον Λευτέρη να εξαφανίζεται χωρίς κανείς να τον παίρνει είδηση… για την ώρα!

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Υπόθεση Μαρκέλλας: Ομόφωνα ένοχη για όλες τις κατηγορίες η 34χρονη που κακοποίησε την 10χρονη

Καιρός – Προειδοποίηση Αρναούτογλου: Περικυκλωμένη από σύννεφα η Ελλάδα… (vid)

Μετάλλαξη «Όμικρον»: Πώς έφτασε στην Ελλάδα το πρώτο κρούσμα - Τι λέει ο «ασθενής μηδέν»