MEDIA

Η Φάρμα: Απόψε η πρεμιέρα! Γνωρίστε τους 18 παίκτες που θα πιάσουν τα… φτυάρια τους (pics+vid)

Η Φάρμα: Απόψε οι πρεμιέρα! Γνωρίστε τους 18 παίκτες που θα πιάσουν τα… φτυάρια τους (pics+vid)
Παρουσιαστής και πάλι ο Σάκης Τανιμανίδης
ANT1

Η Φάρμα: Το ριάλιτι περιπέτειας του ΑΝΤ1 επιστρέφει απόψε (20:00) με πρόσωπα – έκπληξη και αλλαγές!

Μετά από έξι μήνες, η Φάρμα επιστρέφει και πάλι στον ΑΝΤ1 με πρόσωπα που θα συζητηθούν και σίγουρα θα τραβήξουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Την περσινή σεζόν, το ριάλιτι περιπέτειας ξεκίνησε με 14 παίκτες, στη συνέχεια όμως προστέθηκαν και άλλοι. Ένας από αυτούς μάλιστα ήταν ο μεγάλος νικητής. Ο Κώστας Γκρέκας που μπήκε στη Φάρμα την 24η μέρα, ήταν εκείνος που κέρδισε τις 50.000 ευρώ, έχοντας για αντιπάλους στον τελικό τους Βασίλη Θεοδωρόπουλο, Ντούπη και Κυριακή Κατσογρεσάκη.

Η Φάρμα: Οι βαθμολογίες του τελικού

Πρώτο αγώνισμα: Βασίλης 10, Κυριακή 0, Ντούπης 20, Κώστας 15.

Δεύτερο αγώνισμα: Βασίλης 0, Κυριακή 20, Ντούπης 15, Κώστας 10.

Τρίτο αγώνισμα: Βασίλης 20, Κυριακή 10, Ντούπης 0, Κώστας 15.

Τέταρτο αγώνισμα: Βασίλης 15, Κυριακή 0, Ντούπης 10, Κώστας 20.

Στην ψηφοφορία των παικτών, ο Κώστας Γκρέκας ισοβάθμησε στην πρώτη θέση με τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο και σε συνδυασμό με τις βαθμολογίες στα αγωνίσματα, κατέκτησε την κορυφή.

Η Φάρμα: Οι αλλαγές και οι 18 παίκτες

Παρουσιαστής και τη φετινή σεζόν θα είναι ο Σάκης Τανιμανίδης. Φέτος η Φάρμα θα «μετακομίσει» στον Ωρωπό σε τελείως διαφορετικές εγκαταστάσεις, καθώς οι φωτιές του καλοκαιριού κατέστρεψαν την προηγούμενη Φάρμα.

Φέτος τα θα δούμε ζώα από την αρχή του παιχνιδιού στη Φάρμα, όπως είπε σε συνέντευξή του ο Σάκης Τανιμανίδης σε συνέντευξή του στον τηλεθεατή. Αυτό έγινε «γιατί τα θεωρούμε βασικό κομμάτι της ζωής σε μια φάρμα κι έτσι δεν πρέπει να λείπουν ούτε μέρα», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Όνομα - έκπληξη στο φετινό ριάλιτι, δεν είναι άλλος από τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, με τον πρώην βουλευτή, περιφερειάρχη και νομάρχη Θεσσαλονίκης, να είναι έτοιμος για μεγάλα πράγματα.

Ο νέος κύκλος ξεκινά με 18 παίκτες, με το τελικό έπαθλο να είναι 100.000 ευρώ. Μέσα στο αγρόκτημα, οι 18 αγρότες θα πρέπει να επιβιώσουν με ελάχιστες προμήθειες, χωρίς άφθονο νερό, χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, χωρίς επαφή με τον έξω κόσμο.

Οι ευθύνες τους είναι πολλές: πρέπει να σπέρνουν, να ποτίζουν, να καλλιεργούν το μποστάνι, να το ετοιμάσουν για συγκομιδή, να φροντίζουν και να αρμέγουν τα ζώα, να κρατάνε καθαρό τον στάβλο. Επίσης, θα πρέπει να ανταποκριθούν σε απαιτητικά αγωνίσματα, να συνεργαστούν μεταξύ τους και να συμβιώσουν στο ίδιο σπίτι.

Στο τέλος κάθε εβδομάδας, ένας από τους παίκτες θα αφήνει πίσω του τη ζωή στη Φάρμα, μετά την ήττα του στη Μονομαχία Αποχώρησης.

Η Φάρμα: Οι παίκτες και τα βιογραφικά τους

Στο πλευρό τους, θα έχουν τον «Βετεράνο» Μιχάλη Ιατρόπουλο, ο οποίος θα μοιραστεί μαζί τους όλες τις γνώσεις και εμπειρίες που απέκτησε από την περσινή επιτυχημένη συμμετοχή του, αλλά και τον «Επιστάτη» Βασίλη Φιλίππου, ο οποίος θα επιβλέπει, θα επιθεωρεί και θα ελέγχει κάθε πτυχή της ζωής στη «Φάρμα».

Στο τέλος κάθε εβδομάδας, ένας από τους παίκτες θα αφήνει πίσω του τη ζωή στη Φάρμα, μετά την ήττα του στη Μονομαχία Αποχώρησης.

Η Φάρμα: Ο διεθνής μπασκετμπολίστας που θα μπει στη συνέχεια

Πρόκειται για τον διεθνή μπασκετμπολίστα Μιχάλη Πελεκάνο. Ο αθλητής με σπουδαία καριέρα στα παρκέ αυτή την στιγμή είναι σε καραντίνα και εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να μπει στη «Φάρμα» του ΑΝΤ1 για να ενταχθεί στο ριάλιτι.

Ο ίδιος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής για τη συμμετοχή του. «Με τα αγροτικά δεν έχω πολύ καλή σχέση. Στο χωριό μου έξω από το Μεσολόγγι που πήγαινα διακοπές είχε η γιαγιά μου διάφορα ζώα. Είδα την πρόταση για τη Φάρμα σαν μια καινούργια πρόκληση. Το συζήτησα με τους ανθρώπους της ομάδας και με στήριξαν. Ήθελα και εγώ να δοκιμάσω τα όριά μου εκτός παρκέ. Τώρα είμαι καραντίνα. Έχω τρία παιδιά από τον πρώτο μου γάμο. Τώρα είμαι στον δεύτερο γάμο» σημείωσε ο Μιχάλης Πελεκάνος.

Η ΦΑΡΜΑ

  • 25 στρέμματα
  • Ελιές και Οπωροφόρα δέντρα
  • 3 μποστάνια που χρειάζονται καλλιέργεια και βελτίωση από την αρχική τους κατάσταση
  • 1 ετοιμόγεννη αγελάδα με το μοσχαράκι της
  • 9 κότες και 1 κόκορας
  • Πρόβατα και Κατσίκες
  • 3 γουρουνάκια
  • 1 αχυρώνας 600 τ.μ. για τα αγωνίσματα

Η ΔΟΜΗ

  • 1 Αρχηγός ο οποίος επιλέγεται αποκλειστικά από τον παίκτη που αποχωρεί και ανακοινώνεται στους παίκτες από τον Μιχάλη Ιατρόπουλο
  • 0 Υπηρέτες
  • 1 Μεγάλη Αποστολή από τον Επιστάτη με έπαθλο κάθε εβδομάδα
  • 2 Φάσεις για την ασυλία κάθε εβδομάδας: 1 Αγώνας Ομαδικής Ασυλίας & 1 Quiz της Φάρμας
  • 1 Μονομάχος, ο οποίος ορίζεται αποκλειστικά από τον Αρχηγό κάθε εβδομάδα
  • 1 αρνητική ψηφοφορία την εβδομάδα για την επιλογή του 2ου Μονομάχου
  • 1 αποχώρηση την εβδομάδα μετά από τη Μονομαχία Αποχώρησης
  • 5 αγωνίσματα, όποιος νικήσει στα 3 παραμένει
  • 1 νικητής

Πρεμιέρα Σάββατο 4 Δεκεμβρίου στις 20:00, Κυριακή 5 Δεκεμβρίου στις 21:45, ενώ από τις 6 Δεκεμβρίου θα προβάλλεται καθημερινά, από Δευτέρα έως και Πέμπτη στις 21:00 και κάθε Παρασκευή στις 21:30.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κύκλωμα: Το «βαθύ λαρύγγι» και ο φάκελος που έκαψε τους αστυνομικούς – Τα «ριχτάδικα» και ο κηπουρός

Μετάλλαξη Όμικρον: Αυτός είναι ο «ασθενής μηδέν» στην Ελλάδα – «Είμαι σε ένα δωμάτιο μόνος μου»

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Το Διαφάνι θα αιματοκυλιστεί – Ο Λάμπρος μπροστά στο μεγάλο δίλημμα