MEDIA

GNTM 4: «Σας απογοήτευσα» είπε και αποχώρησε από το παιχνίδι - Αυτή είναι η τελική πεντάδα

GNTM
Οι κριτές του Greece’s Next top Model

Την αποχώρηση ενός ακόμα παίκτη παρακολούθησαν το βράδυ της Δευτέρας (6/12) οι τηλεθεατές του Greece’s Next top Model 4.

Στην τελική του ευθεία μπήκε μετά το επεισόδιο της Δευτέρας το Greece's Next top Model.

Το σπίτι έχει χωριστεί σε αγόρια και κορίτσια. Οι γυναίκες θεωρούν πως λόγω του αριθμητικού πλεονεκτήματός τους μπορούν να θέσουν εύκολα εκτός μάχης τα αγόρια.

Από την πλευρά της, η Κυβέλη θεωρεί σε αυτή τη φάση του παιχνιδιού δυσκολότερη αντίπαλο την Ειρήνη.

Το challenge επιβράβευσης

Στη συνέχεια, μια πρόσκληση του Άγγελου Μπράτη οδήγησε τους έξι παίκτες σε ένα στούντιο, για μια μέρα γεμάτη μόδα και χρώματα. Αυτή τη φορά δεν υπήρχαν νικητές και χαμένοι, μόνο χρώμα και διασκέδαση.

Η φωτογράφιση αποχώρησης

Για το concept της δοκιμασίας αποχώρησης, η Ζενεβιέβ και ο Άγγελος Μπράτης ενημέρωσαν τα παιδιά ότι όλα έγιναν εξειδικευμένα για το GNTM και ότι ήταν μια δοκιμασία, που ετοίμαζαν μήνες.

Η διαφημιστική φωτογραφική καμπάνια για το αυτοκίνητο-έπαθλο του GNTM 4 ήταν εμπνευσμένη από μία από τις πιο εμβληματικές στιγμές της μόδας διαχρονικά.

Από το κλείσιμο του show του Alexander McQueen για την Άνοιξη/Καλοκαίρι του 1999 με πρωταγωνίστρια την Shalom Harlow, που αποτέλεσε πραγματική τομή στη μόδα για τη μετάβαση της στον 21ο αιώνα.

Τα μοντέλα φόρεσαν custom-made ρούχα Angelos Bratis και έγιναν ζωντανοί εικαστικοί καμβάδες, σε μια fashion χορογραφία με τα ρομπότ, με τον φωτογράφο Αντώνη Γιαμούρη που τους απαθανάτισε σε μια διπλή λήψη, που συνοψίζει απόλυτα τη φιλοσοφία και το ύφος της καμπάνιας του αυτοκινήτου.

Η καλύτερη φωτογραφία και η αποχώρηση

Αμέσως μετά, όπως κάθε φορά, βρέθηκαν απέναντι από τον Άγγελο Μπράτη, τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και τον Δημήτρη Σκουλό στο πλατό του GNTM.

Η Αγάπη ξέσπασε σε κλάματα λίγο πριν την ανακοίνωση της τελικής πεντάδας.

Αυτό που φαίνεται να στεναχώρησε το νεαρό μοντέλο είναι πως δεν απέδωσε όπως θα ήθελε στην τελευταία δοκιμασία με την ανασφάλεια για την παραμονή της στο σπίτι του ριάλιτι να κορυφώνεται. Η ίδια ξέσπασε σε κλάματα.

«Δεν έχει σχέση με την κριτική σαν κριτική, απλά στεναχωρέθηκα γιατί ήξερα πόσο σημαντικό είναι για σας. Δεν μπορώ να μιλήσω. Ήθελα να φέρω ένα αποτέλεσμα που θα σας κάνει περήφανους».

Οι κριτές έσπευσαν να την παρηγορήσουν, υπενθυμίζοντάς της πως είναι ένα πολύ αξιόλογο μοντέλο και δεν χρειάζεται να αποδείξει τίποτα σε κανέναν.

Η φωτογραφία που κέρδισε τις εντυπώσεις ήταν εκείνη του Κωνσταντίνου.

Στο bottom two βρέθηκε ο Αγγαίος και η Αγάπη, που οι φωτογραφίες τους, αν και ήταν πολύ καλές, είχαν πολύ ελάχιστες αποκλείσεις η μία με την άλλη.

Ωστόσο ο Αγγαίος πήρε ακόμα μια ευκαιρία, ενώ η Αγάπη ήταν αυτή που έπρεπε να πει «αντίο» με δάκρυα στα μάτια στο GNTM 4.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία στο Γαλάτσι: Καρτέρι θανάτου στον 35χρονο πυγμάχο - Είχαν εκτελέσει μαφιόζικα τον θείο του

Ευρώ: Αλλάζουν μετά από 20 χρόνια τα χαρτονομίσματα

Γιάννης Βασιλείου: «Την βίαζε στα καμαρίνια. Δε μετάνιωσα που δεν αντέδρασα» - Έξαλλη η Φαίη Σκορδά