MEDIA

Γιώργος Λιάγκας: «Δεν έχω ξεπεράσει τον χωρισμό μου» - Η αντίδραση της Φαίης Σκορδά (video)

Γιώργος Λιάγκας: «Δεν έχω ξεπεράσει τον χωρισμό μου» - Η αντίδραση της Φαίης Σκορδά (video)
Κανείς δεν περίμενε αυτή την εξομολόγηση

Ο Γιώργος Λιάγκας προχώρησε σε μία προσωπική εξομολόγηση, φέρνοντας σε αμηχανία τη Φαίη Σκορδά

Στο Πρωινό βρέθηκε καλεσμένος την Τρίτη (7/12) ο Χρήστος Πλαΐνης, ο οποίος πρωταγωνιστεί για μία ακόμη χρονιά στις «Άγριες Μέλισσες».

Με αφορμή παλιότερες δηλώσεις του ηθοποιού για τον χωρισμό των γονιών του, ο Γιώργος Λιάγκας πήρε θέση και αναφέρθηκε τόσο στον χωρισμό των δικών του, όσο και στον δικό του από τη Φαίη Σκορδά.

«Πάντα με συγκινεί γιατί έχει μια πολύ ανθρώπινη και γλυκιά ιστορία ζωής -σε ένα μέρος της ταυτίζομαι κι εγώ μαζί σου. Εμένα με συγκινεί που λες ότι σε στιγμάτισε ο χωρισμός των γονιών σου όταν ήσουν έξι χρονών. Ένας χωρισμός των γονιών κάθε παιδί το στιγματίζει, όσο και αν λέμε ότι δεν σημαίνει τίποτα κτλ… Κι εμένα με στιγμάτισε. Όλα τα παιδιά τα στιγματίζει. Δεν είναι εύκολο πράγμα. Είναι τεράστιο σοκ. Εγώ σοκαρίστηκα όταν χώρισαν οι δικοί μου γονείς και γι’ αυτό άργησα να ξεπεράσω τον δικό μου χωρισμό απέναντι στα παιδιά μου. Δεν τον έχω ξεπεράσει για να είμαι ειλικρινής. Δεν ξεπερνιέται ποτέ» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας, με τον Χρήστο Πλαΐνη να απαντά: «Αν ο γιος μου, ο Οδυσσέας, δεν αποδεχόταν την σύντροφό μου, δεν θα παντρευόμουν ποτέ».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Οικογενειακή τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο: Τι έγραφαν τα σημειώματα που άφησαν τα δύο αδέρφια (vid)

Στο νοσοκομείο η Μαίρη Μπάρκουλη

Θεσσαλονίκη: Καταγγελία για απόπειρα αρπαγής 11χρονης – Την περίμεναν να βγει από το σχολικό (vid)