MEDIA

Μαργαρίτα Ζορμπαλά: Γι’ αυτό αποφάσισα να σταματήσω το τραγούδι

Μαργαρίτα Ζορμπαλά
Η Μαργαρίτα Ζορμπαλά αποκάλυψε στην ΕΡΤ τι ήταν αυτό που την οδήγησε να σταματήσει το τραγούδι
ΕΡΤ

Η Μαργαρίτα Ζορμπαλά αποκάλυψε στην ΕΡΤ τι ήταν αυτό που την οδήγησε να σταματήσει το τραγούδι

Στην ΕΡΤ επανεμφανίστηκε μετά από πολύ καιρό για να τραγουδήσει η Μαργαρίτα Ζορμπαλά με την τραγουδίστρια να εξηγεί τι ήταν αυτό που την έκανε να σταματήσει να τραγουδάει σε νυχτερινά κέντρα και μουσικές σκηνές.

Η Μαργαρίτα Ζορμπαλά η οποία το 1993 πήρε την απόφαση να φύγει στην Κύπρο και συγκεκριμένα σε χωριό της Λεμεσού εξήγησε στο «Μουσικό κουτί» της ΕΡΤ ότι ήθελε να είναι ερασιτέχνης.

«Αρκετά μικρή αποφάσισα ότι θέλω να είμαι ερασιτέχνης. Να ξαναβρώ αυτήν την χαρά που τραγουδούσα. Σιγά σιγά χάθηκε αυτή η φλόγα, δεν ήθελα να τραγουδάω και αποφάσισα ότι θέλω να είμαι ερασιτέχνης με όλη τη σημασία της λέξης… Ήθελα να ξαναβρώ τη χαρά και την ικανοποίηση που είχα όταν πρωτοξεκινούσα το τραγούδι» είπε αρχικά η Μαργαρίτα Ζορμπαλά και συμπλήρωσε:

«Όταν πρωτοπήγα στην Κύπρο δεν τραγουδούσα καθόλου μετά άρχισα σιγά σιγά να τραγουδάω στις παρέες και έτσι ξαναβρήκα το κέφι μου. Όταν μου έλεγαν τραγούδα μόνη σου, έλεγα όχι όλοι μαζί. Στην Κύπρο κάνω κάθε χρόνο παραστάσεις. Στην Ελλάδα έρχομαι σπάνια. Δεν εμφανίζομαι σε μουσικές σκηνές και νυχτερινά κέντρα παρά μόνο στα θέατρα γιατί το θέατρο είναι τελικά ο φυσικός μου χώρος».

Όπως πρόσθεσε η Μαργαρίτα Ζορμπαλά «η μαμά μού ήταν ηθοποιός και σχεδόν με γέννησε εκεί. Και δεν υπήρχαν οι γιαγιάδες και οι παππούδες στη Σοβιετική Ένωση, είχαν έρθει στην Ελλάδα, οπότε με κουβαλούσε στο θέατρο από μωρό».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μία «παρεξήγηση» έφερε τη σύλληψη του κροίσου Μπένι Στέινμετζ στην Αθήνα

Απογραφή 2021: Τι θα κερδίσουν όσοι αυτοαπογραφούν - Πώς θα μπείτε στην κλήρωση

Στους τρεις μήνες το πιστοποιητικό νόσησης - Εξετάζονται αλλαγές για το πιστοποιητικό εμβολιασμού