MEDIA

Survivor Spoiler: Έξαλλοι οι Διάσημοι με τον Βαλάντη - «Είναι κακός, έχει πονηριά»

Survivor Spoiler: Έξαλλοι οι Διάσημοι με τον Βαλάντη - «Είναι κακός, έχει πονηριά»
Survivor Spoiler: Ο Βαλάντης συγκεντρώνει τα πυρά όλων των συμπαιχτών του μετά τα όσα συνέβησαν στο συμβούλιο του νησιού στο επεισόδιο της Κυριακής στο Survivor
ΣΚΑΙ

Survivor Spoiler: Ο Βαλάντης συγκεντρώνει τα πυρά όλων των συμπαιχτών του μετά τα όσα συνέβησαν στο συμβούλιο του νησιού στο επεισόδιο της Κυριακής στο Survivor

Κάτι παραπάνω από βαρύ είναι το κλίμα για τον Βαλάντη ανάμεσα στους Διάσημους στο Survivor όπως δείχνει και το γεγονός ότι είναι ο πρώτος υποψήφιος με 8 ψήφους μετά το συμβούλιο του νησιού στο επεισόδιο της Κυριακής.

Αφορμή για την οργή των Διάσημων για τον Βαλάντη κάτι που είπε στην Ευρυδίκη κατά τη διάρκεια του συμβουλίου προκαλώντας, μάλιστα, την πρόσκαιρη αποχώρηση της συμπαίχτριάς του από τη διαδικασία.

«Μετά την τοποθέτησή μου, ο Βαλάντης γύρισε και μου είπε... αν θέλει μπορεί να το πει γιατί εγώ ντρέπομαι να το εκφράσω. Είναι κάποια πράγματα που δεν τα αγγίζεις. Αναφέρθηκε στην υγεία μου και μου είπε αυτολεξεί μια φράση κι επειδή αυτό με πονάει πολύ μέσα μου... Αν θέλει μπορεί να το πει τι είπε», τόνισε η Ευρυδίκη εμφανώς αναστατωμένη και μέσα στα κλάματα. Ο Βαλάντης δεν θέλησε να δώσει συνέχεια, ζήτησε συγγνώμη, την οποία η Ευρυδίκη δεν φάνηκε να δέχεται.

Όπως φαίνεται στο trailer για το επεισόδιο του Survivor σήμερα, Δευτέρα, ο θυμός των Διάσημων δεν κόπασε με την υποψηφιότητα προς αποχώρηση του Βαλάντη.

«Έχει προσβάλει όλο τον κόσμο, απομονώθηκε» ακούγεται να λένε μεταξύ τους οι Διάσημοι με την Μυριέλλα Κουρέντη να τονίζει: «είναι και λίγο το χυδαίο» για όσα είπε ο Βαλάντης. Ακόμα πιο οξεία η Ευρυδική για τον Βαλάντη: Είναι κακός, έχει πονηριά, έχει διχασμό μέσα του, δεν θέλω να με βλέπε και να μου μιλάει.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Θανάσης Βισκαδουράκης ο οποίος φαίνεται να λέει στον Βαλάντη: Είναι σαν όλος ο θίασος να θέλει να φύγεις, κάτσε σε μια γωνία. Τη σκυτάλη πήρε στο συμβούλιο του νησιού του Survivor ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ο οποίος αναφερόμενος στα όσα είπε ο Βαλάντης προς την Ευρυδίκη ακούγεται να σχολιάζει: «Δέχθηκε μια άθλια επίθεση (σ.σ. η Ευρυδίκη) με απάνθρωπη χαρακτηριστικά».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

O «πόλεμος» των καθηγητών της ΑΣΟΕΕ: Η «κορμάρα», το «διαζύγιο» και τα ποσά που ζαλίζουν

Αρνιακός στο Newsbomb.gr: Ραγδαία επιδείνωση καιρού σε όλη τη χώρα - Πιθανά τα χιόνια στην Αττική

Σχολεία: Χωρίς νέο self test οι μαθητές τη Δευτέρα (17/1) – Οι αλλαγές στη δήλωση