MEDIA

Survivor Spoiler 17/1: Αυτοί κερδίζουν σήμερα τη δεύτερη ασυλία (video)

Survivor Spoiler 17/1: Αυτοί κερδίζουν σήμερα τη δεύτερη ασυλία (video)
Μαχητές ή Διάσημοι;
Instagram: survivorgreece

Survivor Spoiler 17/1: Μετά τον χθεσινό χαμό και τη νίκη των Μαχητών, σήμερα έχουμε το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας - Μαχητές ή Διάσημοι; 

Σκηνές απείρου κάλλους παρακολουθήσαμε στο χθεσινό (16/1) επεισόδιο του Survivor, με τον Βαλάντη να βρίσκεται πλέον στα σχοινιά, μετά τα λόγια του προς την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Αυτό φάνηκε και μετά τη ψηφοφορία των παικτών, με τον τραγουδιστή να είναι ξανά υποψήφιος προς αποχώρηση, ενώ όπως είδαμε και στο trailer του σημερινού επεισοδίου, περνάει στην απόμονωση.

Οι Μαχητές μετά τις τρεις οικειοθελείς αποχωρήσεις, έμειναν 8 και περιμένουν ενισχύσεις (όπως και οι Διάσημοι), κάτι που ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός. Αυτό δεν τους πτόησε χθες και πήραν το πρώτο αγώνισμα ασυλίας και μένει να δούμε αν θα αντέξουν σήμερα.

Survivor Spoiler 17/1: Αυτοί κερδίζουν σήμερα

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας dokari.gr, οι Μαχητές τα καταφέρνουν και πάλι, ακόμα και με 8 παίκτες και γράφουν το 2-0 στους αγώνες ασυλίας. Αυτό σημαίνει πως στον τάκο θα βγουν τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση (ο Βαλάντης και ακόμα δύο).

Μεγάλο θα είναι το ενδιαφέρον για το ποιον θα βγάλει υποψήφιο ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ως κάτοχος της ατομικής ασυλίας, φυσικά όμως ότι και να γίνει, την τελική απόφαση παίρνει πάντα το τηλεοπτικό κοινό.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ηλεκτρικές συσκευές: Ποιοι και πόσα θα πάρουν επιδότηση για την απόσυρση

O «πόλεμος» των καθηγητών της ΑΣΟΕΕ: Η «κορμάρα», το «διαζύγιο» και τα ποσά που ζαλίζουν

Αρνιακός στο Newsbomb.gr: Ραγδαία επιδείνωση καιρού σε όλη τη χώρα - Πιθανά τα χιόνια στην Αττική

Survivor: Τρεις αποχωρήσεις και χαμός στο συμβούλιο του νησιού - «Κατέρρευσε» η Ευρυδίκη (video)