MEDIA

Masterchef: Η διαγωνιζόμενη που έφτιαξε «αρ… καπαμά» και πήρε την ποδιά - Η ατάκα Κουτσόπουλου

masterchef καπαμα
Η διαγωνιζόμενη με το πλέον προκλητικό πιάτο.
Star TV

Masterchef: Με ένα ιδιαίτερο υλικό εμφανίστηκε μια διαγωνιζόμενη στο επεισόδιο της Δευτέρας και προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις.

Η Λύκα αποφάσισε να διεκδικήσει μια θέση στο Masterchef και το έκανε με ένα πολύ ιδιαίτερο πιάτο. Επέλεξε να μαγειρέψει «αμελέτητα» καπαμά, παρουσιάζοντας το πιάτο της στους κριτές με μια γνωστή αγοραία έκφραση που προκάλεσε γέλια αλλά και τα σχετικά πειράγματα από τον μετρ του είδους, Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Τα… μπιπ πήγαν σύννεφο στη διάρκεια της προβολής της προσπάθειάς της, ενώ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τη στιγμή που σηκώθηκε να δοκιμάσει το πιάτο ο Σωτήρης Κοντιζάς, πέταξε τη «θανατηφόρα» ατάκα. «Σωτήρη, μην φας μεγάλη μπουκιά. Τσίμπα…», είπε χαρακτηριστικά για να προκαλέσει τα γέλια των υπόλοιπων.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, πάντως, ενοχλήθηκε από τον τρόπο που επέλεξε να ονομάσει το πιάτο της η Λύκα και της εξήγησε πως το πιάτο θα μπορούσε να κεντρίσει το ενδιαφέρον και χωρίς την προκλητική ονομασία. Η διαγωνιζόμενη απέσπασε τρία «ναι» από τους κριτές, κι έτσι πήρε την ποδιά για να βρεθεί στην επόμενη φάση.

Πάντως, τα λόγια του σεφ Κοντιζά δεν φαίνεται να την πτόησαν αφού αμέσως μετά σε επικοινωνία με δικό της πρόσωπο του φώναξε «με τα αρχ... μου την πήρα την ποδιά»!

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πρόστιμο 100 ευρώ: Πού θα εμφανίζεται στο taxisnet – Πώς γίνεται η διαδικασία αμφισβήτησης

Κορονοϊός - Θεμιστοκλέους: Ανοίγει η πλατφόρμα για την τέταρτη δόση στις 20 Ιανουαρίου

Survivor: Οργή για το χυδαίο σχόλιο του Βαλάντη στην Ευριδίκη - Ζητούν όλοι την αποχώρησή του