MEDIA

Γιώργος Αμουτζάς: Ήμουν με το στυλό στο χέρι να υπογράψω για τις «Άγριες Μέλισσες»

Γιώργος Αμουτζάς
Ο Γιώργος Αμουτζάς ο οποίος πρωταγωνιστεί στον «Σασμό» αποκάλυψε το πόσο κοντά βρέθηκε στις «Άγριες Μέλισσες»
ANT1

Ο Γιώργος Αμουτζάς ο οποίος πρωταγωνιστεί στον «Σασμό» αποκάλυψε το πόσο κοντά βρέθηκε στις «Άγριες Μέλισσες»

Την ευκαιρία να συστηθεί στο ευρύ κοινό αξιοποίησε το βράδυ της Δευτέρας ο ηθοποιός Γιώργος Αμουτζάς ο οποίος έγινε γνωστός από τον ρόλο του στη σειρά «Σασμός» αποκαλύπτοντας στον ΑΝΤ1 και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι για λίγο δεν βρέθηκε με ρόλο στις «Άγριες Μέλισσες».

Αρχικά ο Γιώργος Αμουτζάς είπε ότι προέρχεται από καλλιτεχνική οικογένεια καθώς πατέρας του είναι ο επιχειρηματίας Σταύρος Δελλής, ο οποίος ίδρυσε τον Ίασμο μαζί με τον Βασίλη Διαμαντόπουλο ο οποίος ήταν και νονός του.

«Μεγάλωσα στον καλλιτεχνικό χώρο, μεγάλωσα μέσα σε μία δραματική σχολή. Οι καθημερινές επαφές μου είναι πάντα με καλλιτέχνες που έρχονταν στο πατρικό μου να φάμε. Πολλές φορές πήγαινα στη σχολή. Ο πατέρας μου άθελά μου έβαλε μέσα μου το σποράκι της υποκριτικής. Ποτέ δεν με πίεσε να ασχοληθώ με αυτό είχε έντονους προβληματισμούς για αυτό» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αμούτζας.

Σύμφωνα με τον νεαρό ηθοποιό «το να έχεις τον πατέρα σου στον ίδιο χώρο που εργάζεσαι εσύ – σε διαφορετικό πόστο ο ένας είναι επιχειρηματίας κι εγώ ηθοποιός – είναι μία μεγάλη ευχή και μία μεγάλη κατάρα. Μεγάλη ευχή γιατί ξέρω ότι έχω μία αυστηρή αντικειμενική κριτική. Είναι ο πιο αυστηρός κριτής που έχω, που φοβάμαι τι θα ακούσω. Υπάρχει και η κακή πλευρά γιατί τα ρώτα χρόνια είναι πολύ δύσκολα. Υπήρχε η βαρετή καραμέλα ότι αν και εμένα ο πατέρας μου είχε μία δραματική σχολή θα ήμουν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της Ελλάδας».

Ο Γιώργος Αμουτζάς αποκάλυψε, τέλος, ότι βρέθηκε με τον στυλό στο χέρι για να υπογράψει προκειμένου να υποδυθεί ρόλο στις «Άγριες Μέλισσες», την τελευταία, όμως, στιγμή ο ρόλος αυτός πήγε σε άλλο ηθοποιό.

«Έχασα πολλούς ρόλους και στενοχωρήθηκα. Έχασα ρόλο μέσα από τα χέρια μου, μετά από 5 οντισιόν, ήμουν με το στυλό στο χέρι να υπογράψω για τις “Άγριες Μέλισσες” και τελευταία στιγμή αυτός ο ρόλος δόθηκε σε έναν εξαιρετικό ηθοποιό. Είδα τη σειρά μετά και είπα ότι είναι πολύ καλός» είπε ο νεαρός ηθοποιός ο οποίος τόνισε ότι για τον ίδιο όταν κάποιος χάνει έναν ρόλο θα πρέπει να αναρωτηθεί το «γιατί» έχασε το ρόλο και όχι να σκεφτεί πως: «έφαγαν τη θέση» άλλοι λόγω κονέ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τζώρτζης Μονογυιός: Βίαιος ο θάνατος του – Το σπαρακτικό αντίο της μητέρας του

Survivor Spoiler: Τα δάκρυα του Βαλάντη και ξαφνικά…καβγάς για Κατσαούνη – Μυριέλλα

MasterChef: Άφησε πίσω τη 14 ημερών κόρη του και κέρδισε το golden pin - Ενθουσιασμένος ο Ιωαννίδης