MEDIA

Survivor: Αυτό ήταν το χυδαίο σχόλιο του Βαλάντη για την υγεία της Ευρυδίκης - Χαμός στο Twitter

Survivor: Αυτό ήταν το χυδαίο σχόλιο του Βαλάντη για την υγεία της Ευρυδίκης - Χαμός στο Twitter

Survivor: Τα απαράδεκτα λόγια του Βαλάντη που έκαναν την Ευρυδίκη να κλάψει και όλους παίκτες να είναι εναντίον του 

Στο συμβούλιο του νησιού το βράδυ της Κυριακής (16/1), είδαμε την Ευρυδίκη να σπαράζει στο κλάμα και όλη την ομάδα να τα βάζει με τον Βαλάντη. Τα λόγια που της είπε δεν ακούστηκαν ποτέ στις οθόνες μας, όμως στο επεισόδιο της Δευτέρας (17/1), μάθαμε τελικά τι συνέβη.

Υπενθυμίζεται ότι το συγκεκριμένο θέμα προβλήθηκε στις περισσότερες από τις πρωινές εκπομπές το πρωί της Δευτέρας (17/1), οι οποίες και υποστήριζαν ότι το βίντεο δεν προβλήθηκε, μετά από απαίτηση της Ευρυδίκης.

Ωστόσο στο χθεσινό (17/1) επεισόδιο μετά από τις αντιδράσεις Μαχητών και Διασήμων απέναντι στον Βαλάντη, είδαμε το τι ακριβώς συνέβη και έτσι ξεκαθάρισε το τοπίο.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, ο Βαλάντης είπε στην Ευρυδίκη: «Συνήθως οι άνθρωποι μαθαίνουν από όλα αυτά που περνάνε και γίνονται καλύτεροι και εσύ δεν έγινες καλύτερος άνθρωπος».

Οι χρήστες στο Twitter κατακεραύνωσαν τον Βαλάντη για όλα όσα είπε και ζήτησαν και την αποχώρησή του από το παιχνίδι. Μετά και τη χθεσινό συμβούλιο του νησιού και τα ονόματα που είναι δίπλα στον Βαλάντη, το κοινό μπορεί να αποφασίσει ποιους θέλει να συνεχίσουν στο Survivor.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τζώρτζης Μονογυιός: Βίαιος ο θάνατος του – Το σπαρακτικό αντίο της μητέρας του

Survivor Spoiler: Τα δάκρυα του Βαλάντη και ξαφνικά…καβγάς για Κατσαούνη – Μυριέλλα

MasterChef: Άφησε πίσω τη 14 ημερών κόρη του και κέρδισε το golden pin - Ενθουσιασμένος ο Ιωαννίδης