MEDIA

Ξέσπασε σε κλάματα η Κατερίνα Καινούργιου: «Μου γράφουν να πεθάνω και να μην κάνω ποτέ παιδί»

Ξέσπασε σε κλάματα η Κατερίνα Καινούργιου: «Μου γράφουν να πεθάνω και να μην κάνω ποτέ παιδί»
«Λύγισε» η Κατερίνα Καινούργιου.
Glomex

Η συγκινησιακή φόρτιση της Κατερίνας Καινούργιου λόγω απαράδεκτων σχολίων στα social media

Με αφορμή τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα με ζητήματα σεξουαλικής κακοποίησης και το revenge porn βίντεο της Ιώαννας Τούνη, η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε για τα αρνητικά σχόλια που δέχονται τα ίδια τα θύματα από χρήστες των social media, αλλά και τα χυδαία μηνύματα που λαμβάνει η ίδια.

«Μου κάνατε χθες επίθεση γιατί στήριξα τον Δημήτρη. Βεβαίως και θα στηρίξω τον Δημήτρη εφόσον είναι ο σύντροφος του θύματος. Και σκέψου – γιατί προφανώς και εγώ έχω δικά μου προβλήματα – δε ξέρεις τι μπορεί να έχει ο κάθε άνθρωπος και τι περνάει σπίτι του και μπορεί να είναι και πολύ πιο σοβαρά, να έχεις τα δικά σου προβλήματα και να δέχεσαι όλη αυτή την επίθεση. Και λέω, “Χριστέ μου, τι γίνεται. Συμβαίνουν χίλια δυο γύρω μου που πρέπει να τα διαχειριστώ και παίζει να πάθω κακό και στη δουλειά μου;” επειδή στήριξα τον συνεργάτη μου που είναι ο σύντροφος του θύματος» είπε φανερά φορτισμένη η Κατερίνα Καινούργιου.

«Επειδή είμαι αρκετά ευαίσθητη, χθες στεναχωρήθηκα πάρα πολύ με τον Δημήτρη και μετά δέχτηκα όλη αυτή την επίθεση» συνέχισε η Κατερίνα Καινούργιου ξεσπώντας σε κλάματα.

Λίγο μετά, η Κατερίνα Καινούργιου με δάκρυα στα μάτια κατέληξε λέγοντας: «Βλέπω τέτοιο μίσος ξαφνικά στα social όχι μόνο για μένα, για όλους. Έλεος ρε παιδιά, ξέρετε τι περνάει ο καθένας στο σπίτι του; Μου γράφουν να πεθάνω και να μην κάνω ποτέ παιδί επειδή στήριξα τον Δημήτρη. Σε εσάς μπορεί να φαίνεται απλό. Δεν είναι. Να ξεσπάσουν στους θύτες, να κατηγορήσουν αυτούς και να αλλάξει όλο το πλαίσιο».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ στο Survivor 5: Παίκτης συνελήφθη για ασέλγεια σε 16χρονη πριν μπει στο παιχνίδι

Συγκλονίζει η 24χρονη που κατήγγειλε τον βιασμό της: Θυμάμαι τη στιγμή που ξεκούμπωνε το παντελόνι

Μαρουσάκης στο Newsbomb.gr: Το χιόνι θα φτάσει... στη θάλασσα! Έντονα φαινόμενα σε Εύβοια, Αττική

Ινδία: Γεννήθηκε μωρό με τέσσερα χέρια και τέσσερα πόδια - Σκληρές εικόνες