MEDIA

Μαρία Τζομπανάκη: Ο χωρισμός με τον Ντίνο Αυγούστιδη και η πρόβλεψη για τον Σασμό

Μαρία Τζομπανάκη: Ο χωρισμός με τον Ντίνο Αυγούστιδη και η πρόβλεψη για τον Σασμό
Η Μαρία Τζομπανάκη μίλησε για τον Σασμό αλλά και για τη σχέση με τον πρώην σύζυγό της, Ντίνο Αυγουστίδη

Η Μαρία Τζομπανάκη μίλησε για τον Σασμό αλλά και για τη σχέση με τον πρώην σύζυγό της, Ντίνο Αυγουστίδη

Για τον Σασμό, τον ρόλο της στη σειρά αλλά και τον πρώην σύζυγό της Ντίνο Αυγούστιδη μίλησε η Μαρία Τζομπανάκη στον ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Η Μαρία Τζομπανάκη αρχικά είπε ότι «ήξερα ότι θα γίνει επιτυχία ο “Σασμός” και το είπα στον Καραγιάννη τον παραγωγό και του είπα “ετοιμάσου, θα γίνει χαμός” και εκείνος μου είπε ότι είναι άλλες εποχές» προσθέτοντας ότι ο ρόλος της Καλλιόπης ήταν αυτός που πάντα ονειρευόταν να υποδυθεί.

«Οι λόγοι για τους οποίους έγινα ηθοποιός δεν προέκυψαν στην επαγγελματική μου πορεία. Από τη Νομική ξεκίνησα. Μικρή ήθελα να γίνω γιατρός, παιδίατρος. Η Καλλιόπη (στον Σασμό) είναι ένα είδος ρόλου για τον οποίο ήθελα να γίνω ηθοποιός. Όταν ξεκινάς να κάνεις αυτή τη δουλειά, η ομορφιά δεν είναι διαβατήριο. Θα μου πεις “γιατί πήγες στα καλλιστεία;”, μέγιστο λάθος. Την ίδια χρονιά έδωσα στην Νομική και τα έκανα όλα χύμα κουτάλι, δεν ταιριάξανε όλα μαζί» είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Τζομπανάκη.

Συνεχίζοντας για τον Σασμό και την επιτυχία του η Μαρία Τζομπανάκη είπε ότι «ο Ορφέας (σ.σ. ο γιος της Ορφέας Αυγουστίδης) μου είχε πει “δεν θέλω να αγχωθείς όταν θα έρθουν τα tweets” επειδή έχω πολλά χρόνια να παίξω και οπτικά ήμουν ένα άλλο πρόσωπο. Και του λέω ότι πρώτον δεν έχω στήσει τη ζωή μου πάνω σε όσα γράφουν οι άλλοι και ξέρεις πόσα χρόνια περίμενα να παίξω χωρίς να με νοιάζει πώς θα φανώ;»

Η ηθοποιός μίλησε και για τον άλλο της «γιο» στη σειρά, τον Δημήτρη Λάλο και αποκάλυψε ότι αλλάζει το σενάριο και τον αιφνιδιάζει. «Ξεχνάω ότι δεν είναι γιος μου και τον χαϊδολογάω και ο Ορφέας μου λέει “μαμά μήπως τον φέρνεις σε δύσκολη θέση;”».

Η Μαρία Τζομπανάκη αναφέρθηκε και στον θεσμό του γάμου μιλώντας για τον πρώτο της σύζυγο, Ντίνο Αυγουστίδη: «Με τον Ντίνο δεν ξέραμε πώς να χωρίσουμε. Παίζει ρόλο η εμπειρία και η ανατροφή. Εγώ είχα μια αυστηρή ανατροφή, μονογαμική. Ο Ντίνος προέρχεται από τη Μικρασία, άλλες καταβολές, αριστερός πατέρας. Τον αγαπάω πάρα πολύ τον Ντίνο, είναι ο τέταρτος αδελφός μου. «Αργήσαμε να το καταλάβουμε. Τον αγαπώ πάρα πολύ, είναι ο τέταρτος αδερφός μου. Είμαστε πολύ συνδεδεμένοι. Φαντάσου ότι βγήκα δημόσια και του είπα ένα τραγούδι για να τον αποχαιρετήσω και να κοινοποιήσω στον κόσμο, ναι χωρίσαμε. Ενώ ήμασταν σε διάσταση… Έπρεπε να τελειώνει αυτό».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αρνιακός στο Newsbomb.gr: Η χώρα μπαίνει στην κατάψυξη - Χιόνια και στο κέντρο της Αθήνας

Μαρία Τζομπανάκη: Ο χωρισμός με τον Ντίνο Αυγούστιδη και η πρόβλεψη για τον Σασμό

Θεσσαλονίκη: Αυτά είναι τα «πιεστικά» μηνύματα που έστελνε ο διοργανωτής του πάρτι στην 24χρονη