MEDIA

Survivor: Σάρωσαν οι Διάσημοι, με... όπλο τον καινούργιο «Σοϊλέδη» που «έσβησε» τους Μαχητές

Survivor: Όλα όσα έγιναν στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου.
Survivor: Όλα όσα έγιναν στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου.

Survivor: Όλα όσα έγιναν στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου.

Γεμάτο συγκινήσεις ήταν το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor, το πρώτο μετά την αποχώρηση του Βαλάντη. Οι Διάσημοι φαίνεται ότι επηρεάστηκαν... θετικά από το «φευγιό» του... ταραξία Βαλάντη και σε συνδυασμό με την είσοδο του πολύ καλού αγωνιστικά Άρη Σοϊλέδη, διέλυσαν τους Μαχητές στο αγώνισμα με έπαθλο φαγητού.

Πριν από αυτό, είδαμε τη Βρισηίδα Ανδριώτου να «σπάει» για τον Γιωρίκα Πιλίδη και την κατάσταση της υγείας του.

Ειδικότερα, μιλώντας στην κάμερα του Survivor, η Βρησιήδα Ανδριώτου δήλωσε πως «σήμερα ο Γιωρίκας ήταν πολύ χάλια στην υγεία του και πήγε στον γιατρό. Φοβάμαι πάρα πολύ για την υγεία του και δεν θα ήθελα να φύγει από το παιχνίδι γιατί είναι ο καλύτερος μου φίλος εδώ μέσα. Είναι σαν τον μικρό μου αδελφό». «Ξεκινήσαμε να κάνουμε παρέα, τον φρόντιζα λίγο παραπάνω γιατί μου έλειπε ο αδελφός μου και είναι πολύ καλός παίκτης. Αυτό, όμως, το βάζω τελευταίο. Είμαστε πολύ κοντά» συμπλήρωσε με βουρκωμένα μάτια η παίκτρια των Διασήμων.

Στη συνέχεια και λίγο πριν το αγώνισμα, ήταν η σειρά των τριών νέων παικτών να εμφανιστούν στο παιχνίδι.

Ο λόγος για τον Άρη Σοϊλέδη, την Θωμαΐδα Εμμανουηλίδου και τον Ανδρέα Ματθαιακάκη. Ο πρώτος ενσωματώθηκε αμέσως στην ομάδα των Διασήμων ενώ οι δύο άλλοι σε εκείνη των Μαχητών.

«Είναι πολύ μεγάλη μου χαρά που βρίσκομαι σε αυτό το όμορφο μέρος. Ήρθα να βοηθήσω την ομάδα μου να πάρουμε νίκες όσο πιο πολλές μπορούμε. Ως μέλος ομάδας όλα αυτά τα χρόνια έχω μάθει να λειτουργώ σε ομάδα και αυτό θα κάνω και τώρα» τόνισε αρχικά ο Άρης Σοϊλέδης. «Θα δώσω τα πάντα, να είναι σίγουροι οι συμπαίκτες μου. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να πάρουμε νίκες».

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής βοήθησε την ομάδα του να φτάσει στο τελικό 10-3 και έδειξε με το... καλημέρα ότι θα πρωταγωνιστήσει στο φετινό Survivor.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ωστόσο, η Άσπα Πρεδάρη από την ομάδα των Μαχητών δεν έκρυψε την στεναχώρια της εκφράζοντας παράπονο στον παρουσιαστή του Survivor, Γιώργο Λιανό.

«Θέλω να πω στα παιδιά της ομάδας μου ότι όντως έκανα λάθος. Όπως θα μπορούσα να έχω πέσει, να έχω χτυπήσει έτσι και συνέβη να ξεχάσω την τελευταία μπάλα. Είπα μετά, αφού έγινε αυτό, ότι το run το βρήκα! Όντως πίστευα ότι το run το βρήκα και είπα στα παιδιά ότι θέλω να ξαναμπώ για να διορθώσω το λάθος μου. Δεν πιστεύω ότι έκανα κάτι κακό που είπα ότι θέλω να διορθώσω το λάθος μου» σημείωσε χαρακτηριστικά η Άσπα Πρεδάρη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η κακοκαιρία «Ελπίδα»... κατεβαίνει προς τα κάτω: Χιονίζει τώρα στην Κηφισιά

Αρνιακός στο Newsbomb.gr για κακοκαιρία «Ελπίς»: Σε εξέλιξη ο χιονιάς-Θα το στρώσει και στο Σύνταγμα

Κακοκαιρία «Ελπίς»: «Παγωμένη» Κυριακή με χιόνια και πολικές θερμοκρασίες

Βιασμός ανήλικης: Αναφορές και για τρίτα πρόσωπα που καλούσε ο ιερέας - Έρχεται κι άλλη καταγγελία