MEDIA

Survivor: O καφές, η γκρίνια, το ιγκουάνα και… θρίλερ για τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση

Survivor: O καφές, η γκρίνια, το ιγκουάνα και… θρίλερ για τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση
Το Survivor είχε και πάλι ανατροπές και εντάσεις με αποκορύφωμα το θρίλερ για την πρώτη υποψηφιότητα για αποχώρηση
instagram

Το Survivor είχε και πάλι ανατροπές και εντάσεις με αποκορύφωμα το θρίλερ για την πρώτη υποψηφιότητα για αποχώρηση

Η σχέση της Μυριέλλας Κουρέντη με τον Γιώργο Κατσαούνη, η γκρίνια για το φαγητό, μια πλάκα με το «διάβασμα» του καφέ αλλά και μια επίσκεψη από ιγκουάνα σημάδεψαν το επεισόδιο του Survivor το βράδυ της Κυριακής που κατέληξε σε θρίλερ για την πρώτη υποψηφιότητα προς αποχώρηση.

Πριν τον αγώνα για την ασυλία το κλίμα και στις δύο ομάδες ήταν θετικό με τους Μαχητές να απολαμβάνουν τις κρέπες που κέρδισαν στο επεισόδιο του Σαββάτου και τον Γιώργο Κατσαούνη να σχολιάζει τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι των ερωτήσεων με τα ψέματα από άνδρες και γυναίκες. «Δεν θα πω όχι στην δεσποινίδα Μυριέλλα για να δούμε ποιο είναι το πρόβλημά μας με τα ψέματα» είπε χαρακτηριστικά ο αγρότης των μπλε.

Στους Διάσημους, πάλι, η Ευρυδική αποφάσισε να «καλοσωρίσει» τον Άρη Σοϊλέδη κάνοντας του μια πλάκα αρχίζοντας να διαβάζει το φλυτζάνι του ποδοσφαιριστή και αναγκάζοντας τον να μιλήσει λίγο για την προσωπική του ζωή και την 4ετή σχέση του με τη Μαρία Αντωνά.

Στον αγώνα για την ασυλία οι Διάσημοι εμφανίστηκαν με απουσίες με τον μεν Γιωρίκα Πιλίδη να νοσηλεύεται στην κλινική και τον Θανάση Βισκαδουράκη να μένει εκτός λόγω τραυματισμού. Παρόλα αυτά οι Διάσημοι πάλεψαν μέχρι την τελευταία στιγμή αλλά η Πελαγία με την 3η της σερί νίκη «έγραψε» το τελικό 10-8 για τους Μαχητές που έστειλε τους Διάσημους στο Συμβούλιο για να ψηφίσουν.

Ακολούθησε η μάχη για την ατομική ασυλία στους Διάσημους με την Μυριέλλα Κουρέντη να κερδίζει το προνόμιο να υποδείξει έναν συμπαίκτη της προς αποχώρηση ενώ την ίδια ώρα στους Μαχητές έκανε… επίσκεψη ένα ιγκουάνα.

Η Μυριέλλα Κουρέντη ανακοίνωσε, πάντως, ότι «αποφάσισα να μην δώσω το γράμμα στον Γιώργο Κατσαούνη για να σεβαστώ την ομάδα. Τον είδα αρκετά μαλακωμένο. Και εκείνος από ό,τι κατάλαβα έχει ηρεμήσει, θα δείξει τι θα γίνει, χάρηκα που τον είδα αλλαγμένο και μετανιωμένο».

Την ιδιά ώρα, ωστόσο, στους Μαχητές το κλίμα θύμιζε «μπαρούτι» με αφορμή το φαγητό που κορυφώθηκε όταν η Ασημίνα Χατζηανδρέου έγινε έξαλλη από την κίνηση του Σάββα Κάλφα να της πετάξει ένα μούρο. Σαν να μην έφτανε, δε, αυτό ακολούθησε και μια καταιγίδα για να βαρύνει και άλλο το κλίμα στις παραλίες.

Σε ό,τι αφορά την ψηφοφορία οι Διάσημοι με 5 ψήφους έβγαλαν στον… τάκο τον Θανάση Βισκαδουράκη, ο οποίος πήρε μια ψήφο περισσότερη από τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μαρουσάκης στο Newsbomb.gr για κακοκαιρία Ελπίδα: Θα παγώσει όλη η Αθήνα – Έρχεται 24ωρη χιονόπτωση

Survivor Spoiler: «Η Μυριέλλα μας έχει τρελάνει», «η Ασημίνα να ηρεμήσει» και μια ποινή που έρχεται

Κακοκαιρία Ελπίδα: Πού περιμένουμε το περισσότερο χιόνι στην Αττική – Πόσο θα ρίξει στο Σύνταγμα