MEDIA

Survivor Spoiler: «Βόμβα» από τον Λάμπρο Κωνσταντάρα – Χαμός στο συμβούλιο του νησιού

Survivor Spoiler: «Βόμβα» από τον Λάμπρο Κωνσταντάρα – Χαμός στο συμβούλιο του νησιού
Survivor Spoiler: Μεγάλη ένταση στο συμβούλιο του νησιού λίγο πριν την σημερινή αποχώρηση
ΣΚΑΙ

Survivor Spoiler: Μεγάλη ένταση στο συμβούλιο του νησιού λίγο πριν την σημερινή αποχώρηση

Με εντάσεις συνεχίζεται το Survivor καθώς σήμερα αναμένεται η αποχώρηση ενός εκ των υποψηφίων με τον τρόπο που αυτοί επελέγησαν να προκαλεί ακόμα τριβές κυρίως στους Μαχητές.

«Ο Σάββας επέλεξε την Ασημίνα για προσωπικούς του λόγους, απλά δημιούργησε, προκάλεσε τις αντιδράσεις μας» σχολιάζει ο φαρμακοποιός των Μαχητών με την Ασημίνα Χατζηανδρέου, τη μια, δηλαδή, εκ των υποψηφίων, να λέει «έχουν αρχίσει και τα γυρίζουν τώρα, νιώθουν μετανιωμένοι ή μάλλον εκτεθειμένοι στο κοινό».

Σήμερα, Τετάρτη, έχει και βραβείο επάθλου όπου για άλλη μια φορά ο Γιώργος Κατσαούνης και η Μυριέλλα Κουρέντη θα έρθουν ξανά κοντά και θα ανταλλάξουν φιλιά.

Τα… χειρότερα, όμως, αναμένεται να έρθουν στο Συμβούλιο του Surivor με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να κάνει αναφορά στα όσα είπε η Μυριέλλα Κουρέντη στο επεισόδιο της Τρίτης ότι, δηλαδή, την πλησίασαν παίχτες των Μαχητών και της ζήτησαν να δώσει κατευθυνόμενη ψήφο.

«Ενημερώθηκα από έναν από συμπαίχτες μου κάτι άσχημο» ακούγεται να λέει ο Λάμπρος Κωνσταντάρας με τον Γιώργο Λιανό να σχολιάζει «όντως είναι μια βόμβα».

Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε την αντίδραση της Μυριέλλας Κουρέντη η οποία ακούγεται να λέει «δεν ήθελα εξαρχής να δημιουργήσω αυτό το πρόβλημα εδωπέρα και βγήκε ο Λάμπρος και το είπε και θα βρεθώ να λέω τι μου είπατε» ατάκα που προκάλεσε την αντίδραση του Σάββα που ακούγεται να λέει «αφήνεις να ειπωθεί κάτι τέτοιο για μένα» και την Μυριέλλα να απαντά «είμαι 34 ετών και δεν μπορεί να με κοροϊδέψει κανένας».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Χαμός στους Μαχητές - «Θα έπρεπε να λέγεται κωλοτούμπας και όχι τσακατσούκας» (vids)

Survivor: Η αποκάλυψη «βόμβα» της Μυριέλλας Κουρεντή - Μαχητές την πλησίασαν για «στημένες» ψήφους

Survivor: Η εξήγηση για την παραβίαση των κανονισμών - Η «συγγνώμη» του Γιάννη Τσολάκη (video)