MEDIA

Survivor Spoiler 26/01: Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο φαγητού – Το φαβορί για αποχώρηση

Survivor Spoiler 26/01: Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο φαγητού – Το φαβορί για αποχώρηση
Survivor Spoiler 26/01: Έπαθλο φαγητού σήμερα για Διάσημους και Μαχητές με μια από τις δύο ομάδες να χάνει έναν παίχτη
ΣΚΑΙ

Survivor Spoiler 26/01: Έπαθλο φαγητού σήμερα για Διάσημους και Μαχητές με μια από τις δύο ομάδες να χάνει έναν παίχτη

Με έπαθλο φαγητού συνεχίζονται σήμερα οι μάχες ανάμεσα σε Μαχητές και Διάσημους στο Survivor λίγο πριν η μια από τις δύο ομάδες να αποχαιρετήσει ένα μέλος της καθώς κάθε Τετάρτη πραγματοποιείται και η διαδικασία αποχώρησης.

Οι δύο ομάδες θα δώσουν σκληρή μάχη για το έπαθλο φαγητού με προσωπικές μονομαχίες που θα θυμίσουν κάτι από τους «Gladiators» για όσους θυμούνται το σόου που μεταδιδόταν από τις ΗΠΑ στη δεκαετία του ’90.

Κόκκινοι και μπλε με κάτι σαν ασπίδες στα χέρια θα προσπαθήσουν να ρίξουν στα λασπωμένα νερά τους αντιπάλους τους για να εξασφαλίσουν ότι αυτοί θα απολαύσουν το έπαθλο του φαγητού με τις μάχες να είναι σκληρές και ενίοτε αντιαθλητικές υποχρεώνοντας ορισμένους παίχτες να ζητήσουν συγγνώμη.

Οι τελευταίες πληροφορίες από το νησί του Άγιου Δομίνικου αναφέρουν ότι το έπαθλο φαγητού θα το κερδίσουν σήμερα, Τετάρτη, οι Μαχητές πετυχαίνοντας την τρίτη σερί νίκη τους επί των Διάσημων μετά την ασυλία και το έπαθλο επικοινωνίας

Survivor Spoiler 26/01: Το φαβορί για αποχώρηση

Κι αν για έπαθλο φαγητού η νίκη των Μαχητών έχει «κλειδώσει» δεν φαίνεται για την ώρα να ισχύει το ίδιο και για το ποιος από τους τέσσερις υποψηφίους προς αποχώρηση θα είναι αποχαιρετήσει το Survivor.

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης είναι από τους παίκτες με τους περισσότερους θαυμαστές εκτός παιχνιδιού, λόγω της καριέρας του στην υποκριτική, η Σοφιάννα και η Ασημίνα αποτελούν τα δυνατά «χαρτιά» στους Μαχητές με την δεύτερη να είναι ίσως η καλύτερη αγωνιστικά παίκτρια στο Survivor με την πρώτη να είναι αρκετά κοντά.

Έτσι, όπως είχε γράψει το Newsbomb.gr, και την Τρίτη, το πρώτο φαβορί για αποχώρηση εξακολουθεί να είναι η Αθηνά όχι γιατί δεν έχει δίπλα της υποστηρικτές έξω, αλλά γιατί οι εντάσεις που έχει προκαλέσει και ειδικά η κόντρα της με τη Μυριέλλα για τη σχέση της με τον Κατσαούνη, έχει δείξει πως κάποιοι τηλεθεατές έχουν κουραστεί.

Survivor Spoiler 26/01: «Βόμβα» από τον Λάμπρο Κωνσταντάρα

Τα… χειρότερα, όμως, αναμένεται να έρθουν στο Συμβούλιο του Surivor με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να κάνει αναφορά στα όσα είπε η Μυριέλλα Κουρέντη στο επεισόδιο της Τρίτης ότι, δηλαδή, την πλησίασαν παίχτες των Μαχητών και της ζήτησαν να δώσει κατευθυνόμενη ψήφο.

«Ενημερώθηκα από έναν από συμπαίχτες μου κάτι άσχημο» ακούγεται να λέει ο Λάμπρος Κωνσταντάρας με τον Γιώργο Λιανό να σχολιάζει «όντως είναι μια βόμβα».

Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε την αντίδραση της Μυριέλλας Κουρέντη η οποία ακούγεται να λέει «δεν ήθελα εξαρχής να δημιουργήσω αυτό το πρόβλημα εδωπέρα και βγήκε ο Λάμπρος και το είπε και θα βρεθώ να λέω τι μου είπατε» ατάκα που προκάλεσε την αντίδραση του Σάββα που ακούγεται να λέει «αφήνεις να ειπωθεί κάτι τέτοιο για μένα» και την Μυριέλλα να απαντά «είμαι 34 ετών και δεν μπορεί να με κοροϊδέψει κανένας».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Survivor Spoiler: «Βόμβα» από τον Λάμπρο Κωνσταντάρα – Χαμός στο συμβούλιο του νησιού

Survivor: Χαμός στους Μαχητές - «Θα έπρεπε να λέγεται κωλοτούμπας και όχι τσακατσούκας» (vids)

Survivor: Η αποκάλυψη «βόμβα» της Μυριέλλας Κουρεντή - Μαχητές την πλησίασαν για «στημένες» ψήφους