MEDIA

Survivor Spoiler 26/1: «Βόμβα» στο παιχνίδι - Ο παίκτης που αποχωρεί σήμερα

Survivor Spoiler 26/1: «Βόμβα» στο παιχνίδι - Ο παίκτης που αποχωρεί σήμερα
Σίγουρα δεν περίμεναν πολλοί αυτή την αποχώρηση.
Instagram: survivorgreece

Survivor Spoiler 26/1: Ακούμε συνεχώς πως το ριάλιτι επιβίωσης είναι το παιχνίδι των ανατροπών. Και αυτό τελικά επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά.

Νύχτα αποχώρησης απόψε στο Survivor και η πρώτη «βόμβα» αναμένεται να σκάσει, καθώς τα προγνωστικά ανετράπησαν και έχουμε τελικά τον παίκτη που θα φύγει απόψε από τον Άγιο Δομίνικο.

Σας είχαμε αναφέρει πως βάσει όσων διαβάζουμε στο Twitter, η Αθηνά ήταν το φαβορί για να αποχωρήσει από το φετινό Survivor. Ο Θανάσης Βισκαδουράκης έχει φανατικούς θαυμαστές έξω λόγω της δουλειάς του, ενώ οι παίκτριες των Μαχητών βρέθηκαν άδικα στον… τάκο, καθώς είναι από τις πιο δυνατές παίκτριες.

Είχαμε αναφέρει όμως, πως αν το τηλεοπτικό κοινό ψήφιζε με αγωνιστικά κριτήρια, ο Θανάσης έπρεπε να δει ξεκάθαρα την πόρτα της εξόδου. Και τελικά αυτό συνέβη.

Η Αθηνά παραμένει στο παιχνίδι και σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας dokari.gr, ο αγαπητός ηθοποιός ήδη βρίσκεται στο ξενοδοχείο και ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα.

Σίγουρα η πρώτη «βόμβα» στο φετινό Survivor. Όσο για το ποια ομάδα θα κερδίσει απόψε; Σας γράψαμε νωρίτερα πως οι Μαχητές θα χαμογελάσουν ενώ θα δούμε και μεγάλο χαμό στο συμβούλιο του νησιού.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Survivor - Ερωτευμένος Κατσαούνης: Μίλησε με πάθος για τις τρυφερές στιγμές με την Μυριέλλα Κουρεντή