MEDIA

Κοψιάλης: «Xοροπηδάνε πάνω στο πτώμα μου και στη δυστυχία της οικογένειάς μου»

Κοψιάλης: «Xοροπηδάνε πάνω στο πτώμα μου και στη δυστυχία της οικογένειάς μου»
(φωτογραφία - αρχείου)

«Χάρηκαν με το επικείμενο τέλος μου», αναφέρει σε νέα αναρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.

Νέο ξέσπασμα έκανε μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Instagram, o Αλέξανδρος Κοψιάλης, «χοροπηδάνε πάνω στο πτώμα μου και στη δυστυχία της οικογένειάς μου, ανεβάζοντας story γεμάτα νόημα στο instagram», ανέφερε χαρακτηριστικά. Ο influencer, το τελευταίο διάστημα έχει χάσει πάρα πολλούς followers, ειδικά μετά τη λήξη του διαγωνισμού που έκανε από κοινού με τα αδέλφια Αντετοκούνμπο για δώρο ένα σπίτι αξίας άνω των 100.000 ευρώ.

«Xοροπηδάνε πάνω στο πτώμα μου και στη δυστυχία της οικογένειάς μου»
«Είδα κομμάτια από το παρελθόν μου που το σ’ αγαπώ πήγαινε καραμέλα. Να χοροπηδάνε πάνω στο πτώμα μου και στη δυστυχία της οικογένειάς μου, ανεβάζοντας story γεμάτα νόημα στο instagram. Φωτογραφίζοντας τον κακοποιό (δηλαδή εμένα) Είτε μιλώντας στην κάμερα είτε βάζοντας φθηνά quotes πατώντας στη google τη λέξη κάρμα. Χάρηκαν με το επικείμενο τέλος μου, χαίρομαι που η μοίρα μου και οι επιλογές μου σας πέταξαν στο παρελθόν. Και χαίρομαι επίσης που ποτέ μου δεν ευχαριστήθηκα με την δυστυχία σας, σε αντίθεση με εσάς», ανέφερε στην πρώτη του ανάρτηση ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.

«Είδα διαδικτυακούς μου φίλους celebrity και μη, με τους οποίους έχω πει παραπάνω από μια κουβέντα και ένα απλό καλησπέρα, έχουμε ανταλλάξει απόψεις, έχουν ζητήσει βοήθεια και τους την έδωσα απλόχερα όπως κάνω πάντα και σπεύδουν να με σβήσουν από φίλο λες και έπρεπε να βγάλουν μια ρετσινιά από πάνω τους, έναν βραχνά που έψαχναν καιρό να πετάξουν και τώρα τους δόθηκε η ευκαιρία», ανέφερε σε ανάρτησή του.

Συνέχισε λέγοντας πως: «Όσο για αυτούς που με αφαίρεσαν από ακόλουθο για να μην δω ότι μου έκαναν unfloow. Όταν το είδα γέλασα πολύ δυνατά, αλήθεια. Να είναι καλά η τεχνολογία».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κοψιάλης: Σπάει τη σιωπή του μετά τον σάλο - Έχασε 100.000 followers (vid)