MEDIA

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Τα δάκρυα για την μητέρα της και ο χαμός με την ηθοποιό κόρη της

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Τα δάκρυα για την μητέρα της και ο χαμός με την ηθοποιό κόρη της
Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου «λύγισε» όταν είδε την εικόνα της αείμνηστης μητέρας της
ANT1

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου «λύγισε» όταν είδε την εικόνα της αείμνηστης μητέρας της

Γεμάτη συγκινήσεις ήταν η συνέντευξη που παραχώρησε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στον ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου το βράδυ της Πέμπτης με αποκορύφωση τη στιγμή που η ηθοποιός δάκρυσε όταν είδε την εικόνα της μητέρας της η οποία δεν βρίσκεται πια στη ζωή.

Όπως είπε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου όταν η συζήτηση ήρθε στη μητέρα της «η μαμά μου, μού έκλεισε το τηλέφωνο όταν της είπα ότι πέρασα στη δραματική σχολή. Ποτέ δεν καμάρωνε για μένα. Αφού τελείωνα μια παράσταση και μου έλεγε, "ωραία και τώρα ποια δουλειά θα κάνεις;". Ήθελε να κάνω άλλη δουλειά, αυτή την θεωρούσε μια από τις τρέλες μου».

Όταν, όμως, είδε την εικόνα της μητέρας της η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου δεν άντεξε και δάκρυσε αφού αναφώνησε «καλή μου, καλή μου, καλή μου μανούλα μου! Γλυκιά μου μάνα! Ωχ, τι μου έκανες, τώρα…». «Άρχισε πια να καμαρώνει αφού έγινε αυτή η φασαρία με το "Παρά Πέντε" και της έλεγαν πια για μένα. Και την έβλεπα στο θέατρο να λέει στους διπλανούς της "κόρη μου είναι"», συμπλήρωσε η δημοφιλής ηθοποιός

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου περιέγραψε και το πώς τελικά έφτασε να ανακαλύψει την υποκριτική λέγοντας ότι έκανε πολλές διαφορετικές δουλειές, μεταξύ άλλων και κλόουν σε παιδικά πάρτι, κάτι το οποίο ήταν μάλιστα πολύ κοντινό στην υποκριτική που τελικά ακολούθησε. Στην ερώτηση, δε, ποια θα ήθελε να είναι αν ζούσε στην εποχή του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου απάντησε ακαριαία «η Ρένα Βλαχοπούλου».

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε και για τον πρώην σύζυγό της Ταξιάρχη Χάνο για τον οποίο είπε πως κατάφεραν παρά τον χωρισμό τους να μην επηρεαστεί η κόρη τους Μαρία Χάνου. Όπως είπε «πλέον μεταξύ μας δεν υπάρχει ο έρωτας, θα υπάρχει όμως πάντα η αγάπη».

Ελισάβετ Κωνσαντινίδου: Ο χαμός με την κόρη της

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου αναφέρθηκε, τέλος, στην απόφαση της κόρης της να γίνει και εκείνη ηθοποιός αποκαλύπτοντας ότι η δική της αντίδραση ήταν εντονότερη από αυτή της μητέρας της για την ίδια όταν είχε κάνει την ίδια επαγγελματική επιλογή.

«Έκανα το καλύτερο που μπορούσα σύμφωνα με τις ικανότητες μου σαν μαμά. Όταν μου είπε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός αντέδρασα. Με κορόιδεψε όμως γιατί είναι ένα έξυπνο παιδί. Με έβαλε και την γράψαμε σε μια σχολή που πέρασε στην Σπάρτη, και με τον μπαμπά της συνεννοήθηκε να δώσει σε δραματική σχολή γιατί κατά βάθος ήξερε ότι εγώ δεν ήθελα να ακολουθήσει το επάγγελμα των γονιών της και δεν ήξερα. Την τρόμαξα και βρήκε τρόπο. Έγινε χαμός» εξομολογήθηκε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Στον ΑΝΤ1 μίλησε και η κόρη της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Μαρία Χάνου, η οποία είπε για τη μητέρα της ότι «είναι ένας άνθρωπος πολύ δοτικός, γενναιόδωρα και απλόχερα μοιράζει την αγάπη της στους φίλους της και όχι μόνο, ταυτόχρονα είναι ένας άνθρωπος που αν έχει κάτι στο μυαλό του δυσκολεύονται να ακούσουν μια άλλη γνώμη εκείνη τη στιγμή. Είναι επίμονη. Δεν μπήκα στην διαδικασία να την πείσω για να γίνω ηθοποιός, ήρθε σταδιακά σιγά σιγά, αφού με είδε να παίζω το αποδέχτηκε. Σίγουρα έχει βάρος, το συνειδητοποίησα αφού μπήκα στη δραματική σχολή, δεν είχα κάποιο φόβο, οι γονείς μου ποτέ δεν με τρομοκράτησαν για το χώρο. Ανησυχίες είχα από τη δραματική σχολή πως είδα πως θα με βλέπουν σαν παιδί γονιών ηθοποιών. Σαν ηθοποιός η μητέρα μου έχει μεγάλη πορεία, είναι σπουδαία καλλιτέχνης και ηθοποιός, η φύση της είναι καλλιτεχνική, είναι δημιουργική, με χαρά θα συνεργαζόμουν με τη μητέρα μου, την θαυμάζω»

«Και εγώ τη θαυμάζω. Στις πρώτες εξετάσεις που έδωσε και την είδα είπα καλά πάμε και έχει πολλά χαρακτηριστικά η κόρη μου που θα ήθελα να έχω» απάντησε από την πλευρά της η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.