MEDIA

Survivor Spoiler 4/3: «Πόλεμος» εναντίον της Μυριέλλας – Δύο νέοι παίκτες μπαίνουν στο παιχνίδι

Survivor Spoiler 4/3: «Πόλεμος» εναντίον της Μυριέλλας – Δύο νέοι παίκτες μπαίνουν στο παιχνίδι
Instagram: survivorgreece

Survivor Spoiler 4/3: Γεμάτο εκπλήξεις αναμένεται να είναι το επεισόδιο του Σαββάτου

Οι Μαχητές έχασαν τον Γιάννη Τσολάκη την Τετάρτη (2/2), καθώς συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό. Οι «μπλε» πλέον είναι 9 όμως έχουν πάρει τον… αέρα των Διασήμων και πάνε από νίκη σε νίκη.

Από την άλλη πλευρά, οι «κόκκινοι» περνούν αυτά που πέρασαν πριν μέρες οι αντίπαλοί τους. Η πείνα έχε οδηγήσει σε νεύρα και κύριος αποδέκτης των «επιθέσεων» είναι η Μυριέλλα.

Στο trailer του επεισοδίου του Σαββάτου (5/3) ακούμε τρεις παίκτες να τα βάζουν μαζί της. «Η Μυριέλλα άρχισε πάλι να λέει τα δικά της και καλά θα κάνει να πάψει να μιλάει και να λέει αυτά που λέει. Έχει θέμα, έχει πρόβλημα, πρέπει να το καταλάβει πλέον», λέει ο Τάκης ενώ η Βρισηίδα αναφέρει: «Γενικά όλα τα προβλήματά μας ξεκινάνε από τη Μυριέλλα. Οπότε έχουν καταλάβει ότι πρέπει να φύγει, γιατί είναι πολύ αντιδραστική.

Τέλος, ακούμε την Κάτια Ταραμπάνκο να λέει: «Για μένα προτιμότερο θα ήταν να φύγει η Μυριέλλα».

Survivor Spoiler 4/3: Δύο νέοι παίκτες στον Άγιο Δομίνικο

Οι εκπλήξεις συνεχίζονται, καθώς δύο νέες προσθήκες θα δούμε στο επεισόδιο του Σαββάτου. Πρόκειται για έναν άνδρα και μία γυναίκα, όπως βλέπουμε στο trailer, όμως ακόμα δεν γνωρίζουμε σε ποια ομάδα θα πάνε. «Ήρθε η ώρα να αλλάξουν οι ισορροπίες. Υποδεχτείτε τους δύο νέους παίκτες του Survivor», λέει ο Γιώργος Λιανός.

Να θυμίσουμε πως οι Διάσημοι είναι πλέον 8, με τρεις άνδρες στην ομάδα, ενώ οι Μαχητές 9, έχοντας 5 άνδρες. Έτσι πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως ο άνδρας θα πάει στους Διάσημους, με την νέα παίκτρια να μπαίνει στη «μπλε» ομάδα.

Survivor: Η σύντροφος του Γιάννη Τσολάκη πήρε θέση για τη σχέση του με τη Σοφιάννα στο παιχνίδι

Survivor: Η «καυτή» Κολομβιανή σύντροφος του Γιώργου Ταλάντσεβ (photos)

Survivor: Η αποκάλυψη της Ασημίνας και το κρυφό μήνυμα του Χρήστου Δάντη (video)