MEDIA

Eurovision 2022: Τι ώρα θα δούμε την Ανδρομάχη επί σκηνής (video)

Eurovision 2022: Τι ώρα θα δούμε την Ανδρομάχη επί σκηνής (video)
Λίγες ώρες απομένουν για την έναρξη του Β' Ημιτελικού
Instagram: andromache_dim

Eurovision 2022: Λίγες ώρες απομένουν για την έναρξη του Β' Ημιτελικού και την εμφάνιση της Ανδρομάχης στο «Pala Olimpico» του Τορίνο

Ο 66ος διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision ξεκινάει σε λίγες ώρες και μας βάζει στο παλμό της μουσικής και σίγουρα θα μας χαρίσει για ακόμη μία φορά μοναδικές στιγμές.

Η ώρα του δεύτερου ημιτελικού έφτασε και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Τορίνο και την Ανδρομάχη. Στον σχολιασμό θα είναι για ακόμη μία φορά η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Στον Β’ Ημιτελικό εμφανίζεται η Κύπρος στην 9η θέση και αναμένεται να εμφανιστεί στη σκηνή γύρω στις 22:50, με τη σειρά εμφάνισης των χωρών να είναι: Φινλανδία, Ισραήλ, Σερβία, Αζερμπαϊτζάν, Γεωργία, Μάλτα, Σαν Μαρίνο, Αυστραλία, Κύπρος, Ιρλανδία, Σκόπια, Εσθονία, Ρουμανία, Πολωνία, Μαυροβούνιο, Βέλγιο, Σουηδία, Τσεχία.

Να σας ενημερώσουμε πως τα τραγούδια των «Big Five» (Γερμανία, Ισπανία, Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο και η Ιταλία ως διοργανώτρια χώρα) δεν διαγωνίζονται, αφού προκρίνονται απευθείας στον Τελικό της Eurovision.

Τα στοιχήματα δίνουν την Ανδρομάχη οριακά στον τελικό, καθώς πλασάρεται αυτή τη στιγμή στην 10η θέση, με κορυφαία της βραδιάς τη Σουηδία. Όσον αφορά τον τελικό, τα στοιχήματα δίνουν αυτή τη στιγμή στην Κύπρο την 21η θέση.

Τα προγωνστικά αυτή τη στιγμή.