MEDIA

Survivor spoiler 16/05: Σήμερα ο αγώνας Ελλάδας-Τουρκίας με έπαθλο ένα σημαντικό βραβείο

Survivor spoiler 16/05: Σήμερα ο αγώνας Ελλάδας-Τουρκίας με έπαθλο ένα σημαντικό βραβείο
Survivor spoiler 16/05: Οι Έλληνες παίχτες του Survvivor θα αντιμετωπίσουν τους All Star της Τουρκίας

Survivor spoiler 16/05: Οι Έλληνες παίχτες του Survivor θα αντιμετωπίσουν τους All Star της Τουρκίας

Ένα διαφορετικό παιχνίδι θα δούμε σήμερα (16/05) στο Survivor καθώς δεν θα διαγωνιστούν οι μπλε και οι κόκκινοι του ελληνικού ριάλιτι επιβίωσης αλλά οι μπλε της Ελλάδας με τους κόκκινους της Τουρκίας.

Όπως διευκρινίζει, μάλιστα, ο Σπύρος Μαρτίκας ο «θεαματικός» και «συγκλονιστικός» αγώνας θα είναι ανάμεσα στους Έλληνες παίχτες του Survivor και τους καλύτερους, τους All Star, παίχτες του τουρκικού ριάλιτι.

Το «παρών» αναμένεται, μάλιστα, να δώσει και ο Ατζούν, ο Τούρκος παραγωγός του Survivor, προϊδεάζοντας τους παίχτες και των δύο ομάδων για ένα σημαντικό βραβείο.

Τα αποκαλυπτήρια έκανε ο Γιώργος Λιανός εξηγώντας στους παίχτες ότι το βραβείο του σημερινού στίβου του Survivor αφορά μια «βίλα με ένα εντυπωσιακό θεματικό πάρτι».

Όπως φαίνεται στο trailer, δε, στον σημερινό αγώνα του Survivor θα «πέσουν κορμιά» και από την ελληνική και από την τουρκική πλευρά.

Υπενθυμίζεται ότι λόγω του αγώνα Ελλάδας-Τουρκίας στο Survivor θα υπάρξει αλλαγή στον προγραμματισμό και τα επεισόδια που θα μεταδοθούν.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι σήμερα, Δευτέρα, θα διεξαχθεί ο ειδικός αγώνας, την Τρίτη θα δούμε τον αγώνα για την πρώτη ασυλία, την Τετάρτη θα δούμε τη δεύτερη ασυλία και η αποχώρηση θα ανακοινωθεί στο επεισόδιο της Πέμπτης.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Νέες ομάδες μετά την αποχώρηση της Ναυσικάς - Σήμερα ο αγώνας Ελλάδας-Τουρκίας

Survivor: Η Βρισηίδα ξεκαθάρισε τη σχέση της με τον Μαρτίκα – Η τρυφερή κίνησή του