MEDIA

Survivor Spoiler 17/5: Η ομάδα που κερδίζει τη δεύτερη ασυλία και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση (vid)

Survivor Spoiler 17/5: Η ομάδα που κερδίζει τη δεύτερη ασυλία και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση (vid)
Instagram: survivorgreece

Survivor Spoiler 17/5: Πάμε για ακόμη μία δυνατή ψηφοφορία στο ριάλιτι επιβίωσης

Το πρόγραμμα του Survivor αλλάζει από αυτήν την εβδομάδα και σήμερα έχουμε τον πρώτο αγώνισμα ασυλίας, την Τετάρτη το δεύτερο και τη ψηφοφορία και την Πέμπτη το έπαθλο επικοινωνίας αλλά και την αποχώρηση.

Όπως σας γράψαμε νωρίτερα, η ομάδα που κατακτά τη νίκη σήμερα είναι οι «μπλε», με τους αντιπάλους τους να πηγαίνουν στο συμβούλιο του νησιού για να βγάλουν τον πρώτο υποψήφιος.

Σας αναφέραμε πως ο Τάκης Καραγκούνιας θα τεθεί στη δικαιοδοσία του τηλεοπτικού κοινού αλλά αυτό δεν θα συμβεί -τελικά- σήμερα, αλλά αύριο. Και αυτό σημαίνει πρακτικά πως οι νέοι «κόκκινοι» θα χάσουν και το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας!

Απόψε, οι ηττημένοι θα ψηφίσουν, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα dokari.gr, τον Σπύρο Μαρτίκα, ενώ αύριο θα δούμε τον μισθοφόρο να βγαίνει και εκείνος στον… τάκο. Ποιος θα είναι ο τρίτος; Ο Στάθης Σχίζας θα κάτσει δίπλα στους δύο παίκτες που έχουν «εξολοθρεύσει» αρκετούς στις ψηφοφορίες και η παραμονή του στο παιχνίδι φαντάζει δύσκολη. Βέβαια, πλέον, δεν αποκλείουμε τίποτα στο φετινό Survivor γιατί τα έχουμε δει -σχεδόν- όλα!