MEDIA

Survivor: Ο Τάκης έφυγε και το love story της Βρισηίδας και του Σπύρου συνεχίζεται

Survivor
Έρωτας στον Άγιο Δομίνικο...
Glomex

Survivor - Όλες οι ειδήσεις: Τον έρωτα μεταξύ Βρισηίδας και του Σπύρου αλλά και μια ακόμα αποχώρηση παρακολούθησαν το βράδυ της Πέμπτης οι τηλεθεατές του Survivor.

Η αποχώρηση, πλέον, θα πραγματοποιείται κάθε Πέμπτη, καθώς ο ΣΚΑΪ επέλεξε να μετακινήσει την προβολή του Masked Singer το βράδυ του Σαββάτου.

Έτσι, κάθε Κυριακή θα βλέπουμε Survivor - Αγώνισμα Επάθλου Φαγητού, Δευτέρα πρώτη ασυλία, Τρίτη δεύτερη ασυλία και ψηφοφορία, Τετάρτη το έπαθλο επικοινωνίας και Πέμπτη την αποχώρηση με το έπαθλο φαγητού.

Επίθεση από Τάκη σε Σπύρο

Νέα βέλη κατά του συμπαίκτη του στο Survivor, έριξε ο Τάκης Καραγκούνιας μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης. Στόχος του μισθοφόρου ο Σπύρος Μαρτίκας τον οποίο χαρακτήρισε «βουτυρομπεμπέ», λέγοντας μάλιστα πως καταστρώνει σχέδια για να τον βγάλει εκτός παιχνιδιού.

«Τις τελευταίες ημέρες δέχομαι πολύ μεγάλες επιθέσεις, ειδικά από τον Σπύρο Μαρτίκα. Ο Μαρτίκας αυτό κάνει μια ζωή, ξέρει να μιλάει, να βγάζει λόγους και να λέει, να λέει… Μιλάει πάντα σκληρά για να εξοργίσει τον άλλο. Αυτό που έχει καταφέρει να κάνει, τουλάχιστον σε μένα, είναι να με κάνει να τον σιχαίνομαι.
Είναι ένας βουτυρομπεμπές, μαμόθρεφτο. Παιδί της μαμάς του που έχει έρθει εδώ πέρα για να βγάλει καμιά γκομενίτσα. Αυτό έχει κάνει. Δε τον ενδιαφέρει κάτι άλλο. Χθες, μετά το συμβούλιο, μόλις γυρίσαμε στις καλύβες μας, είδα άλλο ένα – γελοίο μπορώ να πω – να συμβαίνει από πλευράς Μαρτίκα και της παρεούλας του Σοϊλέδη.
Είδα να τους τραβάει μακριά από τις καλύβες για να κάνει μια συζήτηση μαζί τους σχετικά με το πως θα κινηθούν για να με βγάλουν από το παιχνίδι», ανέφερε ο Τάκης.

Το έπαθλο επικοινωνίας

Σε ένα έπαθλο επικοινωνίας που δεν έλειψαν οι εντάσεις με πρωταγωνιστή τον Τάκη, οι κόκκινοι επικράτησαν των μπλε.

Είναι μαζί…

Πίσω στην παραλία, ο Σπύρος δεν κρύβει τον έρωτά του με το 25χρονο μοντέλο και κάνει σχέδια και για μετά το ριάλιτι. Από την πλευρά της και η Βρισηίδα αποκαλύπτει ότι είναι ζευγάρι με τον φαρμακοποιό.

Η αποχώρηση

Το κλίμα στο συμβούλιο αποχώρησης ήταν τεταμένο.

Στην αρχή του συμβουλίου, ο Γιώργος Λιανός ξεκίνησε τα πειράγματα για το νέο ζευγάρι του νησιού…

Η πλειοψηφία των παικτών ήθελε την αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια, καθώς με την συμπεριφορά του, έχει δημιουργήσει αρνητικό κλίμα και στις δύο ομάδες.

Στο χθεσινό συμβούλιο, οι τηλεθεατές παρακολούθησαν μια ακόμα επίθεση του Τάκη στον Σπύρο που περιείχε σκληρούς χαρακτηρισμούς.

Από την ψηφοφορία της κόκκινης ομάδας, στον τάκο είχαν βγει ο Σπύρος Μαρτίκας την και ο Τάκης Καραγκούνιας. Υποψήφιος ήταν και ο Στάθης Σχίζας μετά την υπόδειξη της Στέλλας Ανδρεάδου λόγω της ατομικής της ασυλίας.

Στο κλείσιμο του επεισοδίου της Πέμπτης, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως ο παίκτης που αποχωρεί από το Survivor είναι ο Τάκης Καραγκούνιας, φέρνοντας την ανακούφιση στους υπόλοιπους παίκτες.

Από την πλευρά του, ο Τάκης Καραγκούνιας φάνηκε ότι δεν πήρε ψύχραιμα το αποτέλεσμα…