MEDIA

Survivor: «Καταπέλτης» ο Τάκης στις πρώτες του δηλώσεις - «Με είχε απειλήσει» ανέφερε ο Ρουβάς

Survivor: «Καταπέλτης» ο Τάκης στις πρώτες του δηλώσεις - «Με είχε απειλήσει» ανέφερε ο Ρουβάς

Survivor: «Mε χλεύαζε για την οικονομική μου κατάσταση» ανέφερε ο Τάκης που ήταν «χείμαρρος» στις πρώτες του δηλώσεις

Τις πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή του από το Survivor παραχώρησε ο Τάκης Καραγκουνιάς στην εκπομπή «Love it». Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης ήταν κόλαφος από τις πρώτες του κιόλας δηλωσεις ενώ μίλησε για όλα.

«Δεν ήθελα καθόλου να αποχωρήσω, είμαι πολύ στενοχωρημένος, διότι ήταν ένα όνειρο ζωής για μένα το Survivor. Αλλιώς το περίμενα, αλλιώς το είδα και με άλλα συναισθήματα αποχώρησα. Είχαν στήσει ένα τρελό σχέδιο εναντίον μου τις τελευταίες 10 ημέρες, διότι έχω πάει πολύ κόντρα σε αυτούς και σε όσα έκαναν» είπε αρχικά ο Τάκης Καραγκούνιας.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Ο Άρης μου είχε πει off camera ότι θα σε βγάλω υποψήφιο μέχρι να σε διώξω. Πήρε με το μέρος του τον Μαρτίκα, που είναι αερολόγος φιλόσοφος. Είμαι γύρω στα 62-63 κιλά και είχα μπει στα 76 κιλά κι αυτοί παραμένουν στα κιλά τους. Αν κάποιος είναι έξυπνος, θα καταλάβει τι εννοώ».

Επιπλέον, για την Βρισηίδα τόνισε: «Η Βρισηίδα Ανδριώτου, η ύπουλη δύναμη του Survivor , την έπεισε τις τελευταίες ημέρες. Η Βρισηίδα αποφεύγει να παίζει τα παιχνίδια του Survivor και θα έπρεπε να έχει αποχωρήσει εδώ και καιρό. Οι Τούρκοι παίκτες τη χλεύαζαν και αναρωτιόντουσαν γιατί είναι αυτή ακόμα μέσα».

Λίγο αργότερα, ο Απόστολος Ρουβάς ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, αποκάλυψε πως ο Τάκης τον είχε απειλήσει μέσα στο παιχνίδι, όμως δεν ήθελε να πει περισσότερα.