MEDIA

Survivor: Τα «καυτά» φιλιά Σπύρου και Βρισηίδας - Παραλίγο να βάλει φωτιά στην καλύβα ο Μαρτίκας

Survivor: Τα «καυτά» φιλιά Σπύρου και Βρισηίδας - Παραλίγο να βάλει φωτιά στην καλύβα ο Μαρτίκας
Έτοιμοι για το επόμενο βήμα Σπύρος και Βρισηίδα - Η γκάφα του φαρμακοποιού που στην καλύβα 
Glomex

Survivor: Έτοιμοι για το επόμενο βήμα Σπύρος και Βρισηίδα - Η γκάφα του φαρμακοποιού που στην καλύβα 

Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου έχουν καταστήσει σαφές με κάθε τρόπο, ότι οι δυό τους είναι πολύ κοντά και η επαφή του θα συνεχίσει να υπάρχει και μετά το Survivor.

Αυτή τη φορά κόντρα σε όλους όσους του κατηγορούν ότι το κάνουν για τη δημοφιλία τους, οι δύο τους έδωσαν ένα «καυτό» φιλί μέσα στη θάλασσα λίγο μετά την νίκη των «μπλε» στο αγώνισμα επικοινωνίας.

Το ζευγάρι ωστόσο που έχει μπει και σε σοβαρές συζητήσεις για γάμο και παιδιά, έκανε το επόμενο βήμα και εξασφάλισε ένα φοινικόφυλλο για να στεγάσει τον έρωτά του.

Για την ακρίβεια η Βρισηίδα κέρδισε στη δημοπρασία για την καλύβα του προσφάτως αποχωρήσαντα Τάκη Καραγκούνια, και πλέον θα μπορεί εκεί να περνά το χρόνο της με τον αγαπημένο της φαρμακοποιό.

Ο Σπύρος πάντως παραλίγο να κάψει όλες τις καλύβες της παραλίας στην προσπάθειά του να τηγανίσει ψάρια!

Survivor: Ο Τάκης αποχώρησε και πήρε μαζί του τις προμήθειες! Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Αν και όλοι οι παίκτες είναι ικανοποιημένοι από την αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια, ο πρώην - πλέον - παίκτης του Survivor εξακολουθεί και προκαλεί αναστάτωση στα μέλη των δύο ομάδων.

«Πώς σου φαίνεται το γεγονός ότι ο Τάκης έχει πάρει μαζί του τις προμήθειες; Δεν μας τις άφησε τις προμήθειες! Τις πήρε και δεν άφησε τίποτα εδώ. Πήρε ωμό ρύζι, πήρε φακή και πήρε και πατάτες. Τα πήρε μόνος του» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Ταλάντσεβ απευθυνόμενος στην Θωμαϊδα Εμμανουηλίδου στην καλύβα της ομάδας του.

«Ο Τάκης έφυγε και δεν άφησε πίσω του τις προμήθειες. Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε όλοι το ίδιο. Εγώ σίγουρα θα τις είχα αφήσει στους συμπαίκτες μου ότι προηγούμενα και αν είχα με εκείνους. Το θεωρώ μικροπρέπεια γιατί ξέρει πόσο δύσκολα περνάμε εδώ και ότι οι προμήθειες είναι ελάχιστες. Ας μαγειρέψει στην Ελλάδα το ελάχιστο ρυζάκι που έχει πάρει μαζί του» πρόδωσε η Θωμαΐδα Εμμανουηλίδου μιλώντας στην κάμερα του Survivor.

Survivor: Ο αγώνας βάφτηκε «μπλε»

Στο αγώνισμα ασυλίας κατόρθωσε να πάρει τη νίκη η μπλε ομάδα.

Έτσι, οι κόκκινοι ήταν εκείνοι που είχαν τον πρώτο λόγο σε αυτό το νέο συμβούλιο του Survivor και κλήθηκαν να μπουν εκ νέου στην ψυχοφθόρα διαδικασία της ψηφοφορίας.

Η ώρα της ψηφοφορίας και το συμβούλιο του νησιού έφτασε. Με τους παίκτες μετρημένους στα δάχτυλα του ενός χεριού, ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση βγήκε ο Σπύρος Μαρτίκας.