MEDIA

Survivor Spoiler 23/5: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα τη δεύτερη ασυλία (video)

Survivor Spoiler 23/5: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα τη δεύτερη ασυλία (video)
Instagram: survivorgreece

Survivor Spoiler 23/5: Φαίνεται πως πάμε σε ακόμη μια μεγάλη «μάχη» μετά και το σημερινό αποτέλεσμα 

Χαμός στο επεισόδιο της Κυριακής (22/5), χαμός και απόψε στο Survivor. Το ριάλιτι επιβίωσης μπορεί να έχει γίνει περισσότερα ριάλιτι ίντριγκας και αγάπης φέτος, όμως το τηλεοπτικό κοινό δείχνει πως συνεχίζει να το στηρίζει.

Χθες (22/5) «χτύπησε» 25% στο σύνολο της τηλεθέασης , σε ένα επεισόδιο που είδαμε τα «καυτά» φιλιά του Σπύρου και της Βρισηίδας, αλλά και τους «μπλε» να κερδίζουν την πρώτη ασυλίας και τους «κόκκινους» να βγάζουν στη συνέχεια στον… τάκο τον Μαρτίκα.

Στην αποψινή μάχη για την κατάκτηση της δεύτερης ασυλίας κρίνονται πολλά. Κυρίως, ως προς την επόμενη ημέρα, καθώς το Survivor μπαίνει στην τελική ευθεία για την τελική φάση και τους 8 παίκτες που θα καταφέρουν να μπουν στα ατομικά αγωνίσματα με φόντο τη διεκδίκηση της παρουσίας τους στον τελικό του Ιουλίου.

Ποιος, λοιπόν, θα χαρεί απόψε;Θα καταφέρουν οι «μπλε» για δεύτερη σερί εβδομάδα να κάνουν το 2-0 και να απολαύσουν τη σιγουριά της δικής τους παρουσίας στο Συμβούλιο του Νησιού χωρίς να κινδυνεύουν να χάσουν παίκτη; Η απάντηση είναι όχι!

Οι «κόκκινοι» κατακτούν απόψε τη νίκη, κάνουν το 1-1 στις ασυλίες της εβδομάδας και στέλνουν τους «μπλε» ως ηττημένους στο Συμβούλιο του Νησιού για την ανάδειξη υποψηφίου προς αποχώρηση.