MEDIA

Survivor: Το Twitter «έκραξε» τον Άρη – «Επιβεβαιώθηκε το μπούλινγκ με μαέστρο τον Σοϊλέδη»

Survivor: Το Twitter «έκραξε» τον Άρη – «Επιβεβαιώθηκε το μπούλινγκ με μαέστρο τον Σοϊλέδη»
Glomex

Survivor: Η συμπεριφορά του Άρη στο χθεσινό επεισόδιο δεν άρεσε καθόλου στο τηλεοπτικό κοινό, που έριξε τα «καρφιά» του στον παίκτη της μπλε ομάδας

Στο χθεσινό (23/5) επεισόδιο του Survivor, ίσως να είδαμε το τέλος μιας φιλίας στο παιχνίδι. Στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας και μετά από run ανάμεσα σε Άρη και Τάλα, ο πρώτος έχασε και αποκάλεσε τον φίλο του τυχερό για τον τρόπο που κέρδισε.

Ο παίκτης των «κόκκινων» δεν το πήρε καλά και ανταπάντησε σε έντονο ύφος, με αποτέλεσμα η κουβέντα να κλιμακωθεί και οι δύο φίλοι να ανταλλάξουν βαριές κουβέντες.

Μετά από αυτό το περιστατικό, ο Άρης παραλίγο να πιαστεί στα χέρια και με τον Σπύρο, όταν έχασε και πάλι από τον Τάλα και ο Μαρτίκας ανέφερε πως απέδειξε ο συμπαίκτης του πως δεν κερδίζει από τύχη.

Για άλλη μια φορά οι χρήστες του Twitter πήραν θέση για όσα βλέπουμε στο παιχνίδι και τα έβαλαν -ξανά- με τον Άρη Σοϊλέδη και τη συμπεριφορά του, υποστηρίζοντας τον Τάλα. Φαίνεται πως ο ποδοσφαιριστής αρχίζει και χάνει υποστηρικτές και μένει να δούμε αν αυτό θα τον επηρεάσει την επόμενη φορά, όποτε και αν είναι αυτή, που θα βρεθεί στον… τάκο.

Δείτε κάποια από τα δημοφιλέστερα tweets:

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Μεγάλη αλλαγή στους κανόνες – Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού στους παίκτες (vid)

Survivor: Στα «μαχαίρια» τα φιλαράκια – Τα «καρφιά» στον Άρη και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση