MEDIA

Survivor Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει το σούπερ ταξίδι στο Μεξικό

Survivor: Η Σοφία Μαργαρίτη στρέφεται νομικά κατά της Acun Medya για τον τραυματισμό της

Survivor Spoiler: Ο Ατζούν… τρελάθηκε και δίνει ένα ακόμα σούπερ έπαθλο στη νικήτρια ομάδα της Κυριακής.

Το Survivor έχει μπει στην τελική του ευθεία και πλησιάζει η ημέρα όπου το αγώνισμα θα γίνει ατομικό. Πληροφορίες αναφέρουν πως όταν ο Γιώργος Λιανός θα κάνει τη σχετική ανακοίνωση, θα υπάρξει μεγάλη συγκίνηση και θα δούμε ακόμα και δάκρυα από πλευράς παικτών.

Μέχρι, όμως, να συμβεί αυτό θα προηγηθεί ένα ακόμα σούπερ έπαθλο για τη νικήτρια ομάδα στο επεισόδιο της Κυριακής. Όσο το παιχνίδι πλησιάζει προς το τέλος του, ο Ατζούν πετάει στο τραπέζι τα… βαριά χαρτιά του και ένα από αυτά είναι το ταξίδι στο Μεξικό για τη νικήτρια ομάδα στο επόμενο αγώνισμα.

Κόκκινοι και μπλε αναμένεται να τα δώσουν όλα, η ένταση θα είναι μεγάλη και ο αγώνας σκληρός για το ταξίδι… ζωής που διεκδικούν οι παίκτες. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Dokari.gr, οι νικητές του επάθλου που θα ταξιδέψουν για το Μεξικό, θα είναι οι παίκτες των μπλε…

Survivor: Η Σοφία Μαργαρίτη στρέφεται νομικά κατά της Acun Medya

Πέρα από την εξέλιξη του παιχνιδιού, όμως, για την εταιρεία παραγωγής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ δεν λείπουν και οι... μπελάδες από το παρελθόν.

Ο δικηγόρος της πρώην παίκτριας του Survivor, Απόστολος Λύτρας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει: «η παραγωγή του επέδειξε πλήρη αδιαφορία για την υγεία και τη σωματική της ακεραιότητα με αποτέλεσμα να έχει μη αναστρέψιμες βλάβες».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του Απόστολου Λύτρα αναφέρει:

«Το δικηγορικό μας γραφείο έλαβε εντολή από την κα Σοφία Μαργαρίτη, πρώην παίκτρια του Survivor, όπως στραφεί ποινικά και αστικά εναντίον της εταιρίας που εκπροσωπεί το ανωτέρω παιχνίδι, διότι κατά την παραμονή της στο Survivor, ενώ τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι της και υπέφερε από αφόρητους πόνους, οι υπεύθυνοι της παραγωγής δεν της προσέφεραν τις δέουσες ιατρικές υπηρεσίες και την υποχρέωσαν να συνεχίσει να αγωνίζεται με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρότατη βλάβη στην υγεία της.

Η παραγωγή του εν λόγω τηλεοπτικού προγράμματος επέδειξε πλήρη αδιαφορία για την υγεία και τη σωματική της ακεραιότητα. Δεν υπήρξε η ενδεδειγμένη αντιμετώπιση του τραυματισμού της, αντιθέτως της απέκρυψαν το μέγεθος βλάβης που είχε υποστεί, διαβεβαιώνοντας τη ότι μπορεί να συνεχίσει τη συμμετοχή της στο παιχνίδι. Με αποτέλεσμα να επιδεινωθεί η υγεία της και να υποστεί μη αναστρέψιμη βλάβη.

Ερχόμενη στην Ελλάδα, υπεβλήθη σε αλλεπάλληλες ιατρικές εξετάσεις και επεμβάσεις, πλην όμως δεν κατέστη ιατρικώς δυνατό να αποκατασταθεί η υγεία της.

Σήμερα, εξαιτίας της αδιαφορίας, των πράξεων και παραλείψεων της συγκεκριμένης παραγωγής, δυσκολεύεται στη βάδιση, αδυνατεί να αθληθεί και έχει σοβαρότατα και μη αναστρέψιμα προβλήματα υγείας.

Αθήνα, 28-05-2022, Απόστολος Λύτρας»