MEDIA

Survivor: «Εγκληματική αμέλεια της παραγωγής - Αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν μπορεί να βαδίσει»

Survivor: «Εγκληματική αμέλεια της παραγωγής - Αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν μπορεί να βαδίσει»

Σοφία Μαργαρίτη: Όσα δήλωσε ο δικηγόρος της για την αγωγή που ετοιμάζεται να καταθέσει κατά της παραγωγής του Survivor.

Όπως έγινε γνωστό μέσω της ανακοίνωσης που εξέδωσε ο Απόστολος Λύτρας, η Σοφία Μαργαρίτη στρέφεται νομικά κατά του Ατζούν Ιλίτζαλι και της εταιρίας παραγωγής του, Acun Medya λόγω των προβλημάτων υγείας που έχουν προκύψει από τον σοβαρό τραυματισμό της στο Survivor.

Ο δικηγόρος της μίλησε το πρωί της Κυριακής 29/5 στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και επεσήμανε ότι εστάλη εξώδικο στην εταιρία παραγωγής, δεν υπήρξε όμως ανταπόκριση και οδηγούνται σε αγωγή.

«Κάποια στιγμή τραυματίστηκε στο πόδι της η Σοφία Μαργαρίτη και δεν την πήγαν καν σε γιατρό. Την πήγαν σε κάποιον που της συστήθηκε ως νοσηλευτής, ο οποίος της είπε ότι μπορεί να συνεχίζει να αγωνίζεται, συνέχισε εκείνη να αγωνίζεται, με αποτέλεσμα επιστρέφοντας στην Ελλάδα να έχει συντριπτικό κάταγμα, απώλεια χόνδρου, να της τοποθετήσουν βίδα για να στηρίξουν το δάχτυλό της με αποτέλεσμα να της δημιουργηθεί μετατραυματιστή αρθρίτιδα. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, δε μπορεί ούτε να βαδίσει» ανέφερε αρχικά ο κ. Λύτρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του Απόστολου Λύτρα αναφέρει:

«Και όλο αυτό από αυτή την εγκληματική αμέλεια της παραγωγής να μην την πάνε σε κάποιον γιατρό και να μην έστω την ακούσουν ότι δεν επιθυμούσε να συνεχίσει. Άρα την υποχρέωσαν, προφανώς για δικούς τους λόγους να μην αποχωρήσει και να συνεχίσει να αγωνίζεται με αφόρητους πόνους» συνέχισε ο δικηγόρος της Σοφίας Μαργαρίτη, ο οποίος διευκρίνισε ότι ιατροί από την Ελλάδα εξήγησαν στην πρώην παίκτρια του Survivor βρίσκεται αντιμέτωπη με θέματα υγείας καθώς δεν έγινε έγκαιρη διάγνωση του κατάγματος.

Σχετικές ειδήσεις