MEDIA

«Καταπέλτης» ο Δημήτρης Αρβανίτης για Snik - Light: «Είναι δύο μηδενικοί τύποι» (video)

«Καταπέλτης» ο Δημήτρης Αρβανίτης για Snik - Light: «Είναι δύο μηδενικοί τύποι» (video)

«Τα πράγματα έχουν ξεφύγει τελείως. Ο Snik και ο Light είναι δύο τυχαίοι και μηδενικοί τύποι», ανέφερε μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Αρβανίτης

O Δημήτρης Αρβανίτης μίλησε στην εκπομπή, Open Weekend» για τον καβγά με Snik και Light στα Mad VMA, αλλά και τον Γιώργο Τράγκα.

Ο Δημήτρης Αρβανίτης είπε: «Τα πράγματα έχουν ξεφύγει τελείως. Ο Snik και ο Light είναι δύο τυχαίοι και μηδενικοί τύποι, τα τραγούδια τους είναι… ξερασματικά. Θα μείνω στο γεγονός ότι αυτά τα παιδιά σε αυτή την ηλικία έχουν ένα σωρό μπράβους. Ήταν ένα τριτοκοσμικό σκηνικό, καλά έκαναν κάποιοι καλλιτέχνες κι έφυγαν».

Και πρόσθεσε: «Υπάρχουν ηθοποιοί που σηκώνουν τη φωνή, αλλά και σκηνοθέτες. Κι εγώ σηκώνω τη φωνή μου και γίνομαι άδικος κάποιες φορές. Έχω μετανιώσει πολλές φορές που φώναξα σε συναδέλφους μου. Έχω σώσει όμως και καταστάσεις. Ηθοποιοί άνοιγαν το στόμα τους και δεν ήξεραν τι έλεγαν, ερχόντουσαν αδιάβαστοι και δημιουργούσαν πρόβλημα».

Ο Δημήτρης Αρβανίτης είπε τον Γιώργο Τράγκα που είχε κάνει εκπομπή μαζί του: «Ήταν η χειρότερη εμπειρία που είχα από άνθρωπο που συνάντησα ποτέ στη ζωή μου. Ο Γιώργος Τράγκας δεν είχε μέτρο σε τίποτα. Είχε μανία με τα λεφτά.

Συμπεριφερόταν τρομακτικά άσχημα στους συνεργάτες μου, ήταν βίαιος. Ήταν φιλοχρήματος, έβαζε το χέρι στην τσέπη και χάιδευε τα λεφτά. Μπορεί να έχει πεθάνει, αλλά αν με ρωτάτε ακόμα και τώρα τι είναι το πιο άσχημο βιωματικά που έχω περάσει στην τηλεόραση, είναι αυτό το τρίμηνο που αναγκάστηκα να είμαι δίπλα σε αυτόν τον άνθρωπο».