MEDIA

Super Κική: «Είμαι σε σοκ» - Τα βίντεο που δημοσίευσε μέσα από το ιατρείο

Super Κική: «Είμαι σε σοκ» - Τα βίντεο που δημοσίευσε μέσα από το ιατρείο
Η χαρά της Super Κικής δεν μπορεί να κρυφτεί
instagram

Η Super Κική θα γίνει μαμά και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. – Τα βίντεο που ανέβασε με τον υπέρηχο

H Super Κική πριν λίγες ημέρες αποκάλυψε πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί. H γνωστή influencer ξάφνιασε τους πάντες με την πολύ ιδιαίτερη ανάρτησή της, καθώς κοινοποίησε το γεγονός ότι σε λίγους μήνες θα είναι μητέρα ακόμα και μάλιστα μόνη αφού χώρισε με τον σύντροφό της.

«Κάθε μέρα είμαι και πιο χαρούμενη, μέχρι να συνειδητοποιήσω τι γίνεται μέσα μου και τι γίνεται στη ζωή μου βασικά. Είχα περάσει ένα πάρα πολύ μεγάλο σοκ πριν λίγες μέρες που συνειδητοποίησα τους λόγους που δεν θα υπάρχει μπαμπάς. Πάρα πολύ μεγάλο σοκ για μένα και προσπαθώ να το ξεπεράσω. Έχω αρκετές κρίσεις άγχους, αλλά έχω πολλούς γύρω μου που μου κάνουν παρέα, έχω εσάς και χιλιάδες μηνύματα», ανέφερε η Super Κική ανακοινώνοντας παράλληλα τους γονείς του παιδιού της.

Σήμερα το πρωί πραγματοποίησε επίσκεψη στον γυναικολόγο της για να κάνει υπέρηχο και να δει το έμβρυο μέσα από την κάμερα. Στη συνέχεια μοιράστηκε τη χαρά της με τους ακολούθους της σε δύο βίντεο και μία φωτογραφία.

«Άκουσα την καρδιά του να χτυπάει, είμαι σε σοκ. Λες και είχα ένα ρολόι μέσα μου. Α έχασα και τρία κιλά με την διατροφή», αναφέρει χαρακτηριστικά και φανερά συγκινημένη.