MEDIA

Survivor: Μεγάλο ντέρμπι λίγο πριν το Γαλάτσι - Ανατροπή και τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση

υποψήφιοι survivor
Survivor
facebook.com/SurvivorGreece

Survivor - Όλες οι ειδήσεις: Μεγάλες ανατροπές παρακολούθησαν το βράδυ της Δευτέρας οι τηλεθεατές του Survivor.

Ο Νίκος Γιάννης και η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου είναι οι πρώτοι υποψήφιοι της εβδομάδας με τη δεύτερη να τονίζει στην παρέα της πως είχε υποψίες πως θα βρισκόταν σε αυτή τη θέση.

«Τα παιδιά είπαν πως την έβγαλαν υποψήφια για λόγους δημοτικότητας» είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Η Μαίη φάνηκε να ενοχλείται από τα σχόλια της Ασημίνας και εξήγησε το λόγο: «Χθες στο συμβούλιο, άκουσα τους άλλους τρεις, από την άλλη παρέα, που με ψήφισαν να λένε ότι το έκαναν λόγω δημοτικότητας. Εγώ έχω βγει τρεις φορές στον τάκο, η Ασημίνα τέσσερις, ο άλλος δυο. Δεν είναι κανά τρελό νούμερο. Δεν ξέρω πού το στηρίζουν αυτό».

Ο Νίκος Γιάννης σχολίασε από την πλευρά του πως: «κακά τα ψέματα, στο σημείο που έχουμε φτάσει θα βγάλεις στον τάκο τα άτομα τα οποία θεωρείς ότι μπορεί να αποχωρήσουν από το παιχνίδι και δεν θα τα βρεις μπροστά σου στα επόμενα βήματα. Κανένας δεν είπε στην Μαίη ότι είναι χαμηλή δημοτικά. Μόνη της το εξέφρασε. Μόνη της θεωρεί ότι είναι λιγότερο δυνατή στο κοινό. Σαν στρατηγική, από την παρέα μου βγήκε η Μαίη, και από την παρέα τους βγήκα εγώ».

Ασημίνα: «Είναι κουραστικό να δοκιμάζεσαι συνέχεια στον τάκο»

Λίγη ώρα πριν τον αγώνα ασυλίας, οι παίκτες συζητούσαν την στρατηγική που θα ακολουθούσαν στην πορεία του παιχνιδιού. Η τριάδα, Ασημίνα, Μαίη και Άρης τόνισαν σε συζήτηση μεταξύ τους ότι θέλουν να κερδίσει την ασυλία κάποιος από τους τρεις τους προκειμένου να αλλάξουν τα σχέδια των αντιπάλων τους.

«Ξέρουμε ότι αν πάρω εγώ ή ο Άρης την ασυλία τους αλλάζουμε τα σχέδια. Γενικά, είναι κρίσιμη αυτή η ασυλία. Όποια ομάδα παραμείνει με την πλειοψηφία κάνει κουμάντο και πάει Γαλάτσι», είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Στις δηλώσεις της στην κάμερα του Survivor η Ασημίνα τόνισε πως: «Για μένα είναι πολύ σημαντικό να κερδίσω την ατομική ασυλία. Σιγουρεύω τη θέση μου στον τελικό. Έχω δοκιμαστεί τελευταία. Νομίζω ότι είναι κουραστικό να δοκιμάζεσαι συνέχεια στον τάκο».

Αγωνία και άγχος για Νίκο και Θωμαΐς

Αρκετά αγχωμένοι είναι ο Νίκος και η Θωμαΐς καθώς είναι οι πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

«Δεύτερη φορά υποψήφιος μετά από πάρα πολύ καιρό. Δεν το κρύβω ότι ανησυχώ γιατί είμαστε πολύ κοντά στον ημιτελικό και θα ήθελα να φτάσω σε αυτές τις τέσσερις καρέκλες. Έχω δείξει ποιος είμαι, και σαν χαρακτήρας και αγωνιστικά. Δεν έχω αλλάξει τίποτα. Όποιος με ξέρει έξω, ξέρει ότι αυτός που είμαι εκεί αυτός είμαι και εδώ» σχολίασε ο Νίκος Γιάννης.

Από την άλλη η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου σημείωσε πως: «Δεύτερη εβδομάδα συνεχόμενη υποψήφια. Τρεις στο σύνολο. Νιώθω μια μικρή πίεση, ένα άγχος. Ξέρω ότι είναι η πιο κρίσιμη ψηφοφορία και εβδομάδα γιατί κρίνεται όλο το παιχνίδι και το ποιος θα πάει στην τετράδα».

«Θρίλερ» το αγώνισμα ασυλίας

Στον αγώνα για την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας σημειώθηκε έκπληξη με το… «καλημέρα» καθώς ο πρώτος που αποκλείστηκε εκπλήσσοντας τους πάντες ήταν ο Άρης Σοϊλέδης.

Να σημειωθεί ότι ο 32χρονος ποδοσφαιριστής δεν είχε χάσει ούτε μια ατομική ασυλία από τότε που έγινε ατομικό το παιχνίδι.

Στη συνέχεια ακολούθησε η «κολλητή» του Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία δεν πήρε ψύχραιμα το αποτέλεσμα...

Ο αγώνας στον τελικό μεταξύ του Νίκου και του Στάθη ήταν ντέρμπι.

Τελικά ο χορογράφος κατάφερε να κερδίσει την ασυλία και πήγε στο συμβούλιο με σκοπό να προστατεύσει κάποιον συμπαίκτη του.

Νέα ανατροπή και τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Στο συμβούλιο ο Νίκος προστάτευσε τον Στάθη Σχίζα.

Ακολούθησε η ψηφοφορία και το αποτέλεσμα που ήταν και πάλι ισόπαλο με αποτέλεσμα να προκύψουν άλλοι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Μαζί με το Νίκο Γιάννη και την Μαίη Εμμανουηλίδου, την τετράδα των υποψηφίων έκλεισαν ο Άρης Σοϊλέδης κι η Σταυρούλα Χρυσαειδή.