MEDIA

Survivor: Οι εξομολογήσεις των παικτών και η πρώτη υποψήφια λίγο πριν το Γαλάτσι

υποψήφιοι survivor
Survivor
facebook.com/SurvivorGreece

Survivor - Όλες οι ειδήσεις: Την προτελευταία ψηφοφορία στο νησί παρακολούθησαν το βράδυ της Τετάρτης οι τηλεθεατές του Survivor.

Το επεισόδιο της Τετάρτης ξεκίνησε με την Σταυρούλα Χρυσαειδή και τοβ Στάθης Σχίζας να μην μπορούν να διαχειριστούν την αποχώρηση του Νίκου Γιάννη. Η Σταυρούλα και ο Στάθης, έκαναν βόλτα στο δάσος και εκεί μοιράστηκαν τους προβληματισμούς τους για την αποχώρηση του Νίκου Γιάννη.

«Έφυγε ο Νίκος Γιάννης. Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος. Ήταν ένα φανταστικό παιδί. Μου στοίχισε που έφυγε. Δεν το περίμενα», είπε ο Στάθης Σχίζας.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή δακρυσμένη ανέφερε: «Το σκέφτομαι και λέω πραγματικά είναι φορές που σκέφτομαι γιατί συμβαίνουν κάποια πράγματα. Δηλαδή, δεν άξιζε να φύγει. Μπορεί να είχε συμβεί αυτό που είχε συμβεί με μένα και εκείνον αλλά σαν παιδί, σαν άνθρωπος, σα μαχητής, σαν όλα, σαν προσωπικότητα, σαν ήθος, σαν χαρακτήρας, δεν άξιζε να φύγει. Δεν το πιστεύω ακόμα. Μου λείπει ήδη. Βλέπω τα σκεπάσματα του άδεια»


Η Σταυρούλα υπογράμμισε πως το «κακό νικάει το καλό» και εξήγησε στην κάμερα του Survivor τι εννοεί: «Έμειναν άνθρωποι που πραγματικά δεν άξιζαν, βλέπω ότι το κακό νικάει το καλό. Τουλάχιστον το τελευταίο διάστημα. Ότι μένουν άνθρωποι οι οποίοι κάνουν ψεύτικες παρέες γιατί τους συμφέρουν και για να προχωρήσουν στο παιχνίδι, για να πάνε στο Γαλάτσι που το έχουν τόσο άχτι όλοι τους. Και φεύγουν άνθρωποι που πραγματικά έχουν ήθος, αξιοπρέπεια, καλοσύνη μέσα τους».


Η Σταυρούλα αναφέρθηκε και στην αντίδραση της αντίπαλης τριάδας κατά την ανακοίνωση του ονόματος του Νίκου Γιάννη πως αποχωρεί. Υπενθυμίζεται πως οι τρεις παίκτες, Άρης Σοϊλέδης, Μαίη Εμμανουηλίδου και Ασημίνα Χατζηανδρέου, μόλις άκουσαν πως φεύγει ο Νίκος Γιάννης, σηκώθηκαν όρθιοι και αγκαλιάστηκαν ανακουφισμένοι καθώς οι τρεις τους θα πάνε στο Γαλάτσι για τον τελικό του Survivor.

Μάλιστα, η παίκτρια τόνισε στον Στάθη Σχίζα πως δεν μπορεί να κάθεται ούτε καν στον ίδιο χώρο με τους αντιπάλους της γιατί αισθάνεται «κακία» από εκείνους.

«Πρέπει να σεβόμαστε τη ψυχολογία του άλλου, αυτού που έφυγε» της απάντησε μεταξύ άλλων ο Στάθης Σχίζας.

Ο Στάθης στην κάμερα του Survivor είπε: «Χθες, μου έκανε πάρα πολύ εντύπωση στο συμβούλιο η συμπεριφορά της Μαίη. Εμείς είχαμε συνηθίσει τόσους μήνες, μια Μαίη πολύ μετρημένη στα λόγια της, πολύ ήρεμη. Και είδαμε μια Μαίη, πριν το συμβούλιο, κατά τη δική μου άποψη, να έχει μια τεράστια έπαρση για τη ψηφοφορία, τεράστια σιγουριά, ένα φούσκωμα τρομερό. Η Μαίη ήταν συνεσταλμένη και χθες τη γνώρισα πρώτη φορά».

Νέος αγώνας ασυλίας, ίδιος νικητής

Οι πέντε παίκτες που έχουν απομείνει στο νησί, συναντήθηκαν στο στίβο μάχης για το προτελευταίο αγώνισμα ατομικής ασυλίας.

Νικητής αναδείχθηκε ο Άρης Σοϊλέδης που επικράτησε στον τελικό απέναντι στην Ασημίνα.

Από την πλευρά της, η Σταυρούλα θεώρησε ότι το αποτέλεσμα ήταν «στημένο».

Η κάλπη και οι εξομολογήσεις

Στο Συμβούλιο Ψηφοφορίας, λίγο πριν στείλει ο Γιώργος Λιανός τους 5 παίκτες στην κάλπη, τους ζήτησε «εξομολογηθούν» στο τηλεοπτικό κοινό.

Μετά τις εξομολογήσεις, ακολούθησε η προτελευταία ψηφοφορία στο νησί.

Στην κάλπη η «μάχη» δόθηκε μεταξύ Ασημίνας και Σταυρούλας.

Τελικά η Σταυρούλα βγήκε προτεινόμενη με 3-2 και δήλωσε ότι «όσο και να με χτυπάνε εγώ θα αντέξω».