MEDIA

Άγριες Μέλισσες: Το spoiler για το φινάλε που αποκάλυψε ο σκηνοθέτης - «Κλάψαμε όλοι»

«Άγριες Μέλισσες»
Ο σκηνοθέτης και οι ηθοποιοί από τις «Άγριες Μέλισσες» έκαναν αποκαλύψεις για τη σειρά του ΑΝΤ1
ANT1

Ο σκηνοθέτης και οι ηθοποιοί από τις «Άγριες Μέλισσες» έκαναν αποκαλύψεις για τη σειρά του ΑΝΤ1

Στο πλατό του «The 2Night Show» για την τελευταία εκπομπή της σεζόν βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης ο σκηνοθέτης και αρκετοί ηθοποιοί από τις «Άγριες Μέλισσες» αποκαλύπτοντας τόσο άγνωστα περιστατικά από τα γυρίσματα όσο και πληροφορίες για το φινάλε που θα πέσει στις 7 Ιουλίου.

Τις περισσότερες αποκαλύψεις έκανε ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος. «Μπήκε μέσα και μιλάγαμε 40 λεπτά περί ανέμων και υδάτων. Του έδωσα ένα κείμενο και του είπα ότι έτσι όπως μιλήσαμε να μιλήσει και σαν Ζάχος. Ήταν συγκλονιστικός» είπε αρχικά για το κάστινγκ του Νίκου Κουρή στις «Άγριες Μέλισσες».

Ο Λευτέρης Χαρίτος δήλωσε, επίσης, ότι «υπάρχουν άνθρωποι που δεν αρνήθηκαν να παίξουν στις “Άγριες Μέλισσες” και είπαν ότι αρνήθηκαν. Υπήρχαν άνθρωποι στην πρώτη σεζόν, επώνυμοι που είπαν όχι στην πρώτη σεζόν γιατί είχαν πολλή δουλειά. Ο Τάσος Νούσιας ήταν χαρακτηριστικό παράδειγμα που μου είπε όχι γιατί φοβήθηκε καθημερινή σειρά εποχής και πολύ έντιμα βγήκε και είπε ότι το μετάνιωσε».

«Οι “Άγριες Μέλισσες” ταυτίστηκαν πολύ με την πανδημία. Υπάρχει μια φοβερή ευγνωμοσύνη από τον κόσμο του “τι καλά που υπήρχατε και είχαμε κάτι να κάνουμε στις 10 το βράδυ”. Εμένα αυτό το πράγμα με συγκινεί φοβερά» συμπλήρωσε ο σκηνοθέτης της σειράς του ΑΝΤ1.

Από τη συζήτηση δεν θα μπορούσα να λείψουν και τα spoiler για το τελευταίο επεισόδιο των «Άγριων Μελισσών» το οποίο, όπως είπε ο Λευτέρης Χαρίτος, θα είναι διπλό και θα μεταδοθεί στις 7 Ιουλίου.

«Η τελευταία σκηνή είναι πάρα πολύ συγκινητική» είπε για το φινάλε στις «Άγριες Μέλισσες» ο Λευτέρης Χαρίτος και πρόσθεσε: «Όλοι θα φύγουν βαθιά χαρούμενοι. Θα υπάρξει μια μικρή αδικία, μέσα σε εισαγωγικά, αλλά θριαμβεύει η ζωή. Η Μελίνα και ο Πέτρος έγραψαν το φινάλε και το τέλος. Μας το έστειλαν και κλάψαμε όλοι. Ο Ροϊλός έπεσε με τη μούρη στο κρεβάτι και έκλαιγε μισή ώρα».

Από την πλευρά του ο Γιάννης Βασιλώττος θυμήθηκε τις σκηνές στις «Άγριες Μέλισσες» όπου έφαγε… ξύλο, η Αμαλία Καβάλη σχολίασε πως αυτό που θα κρατήσει είναι η ευγένεια του σκηνοθέτη ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής χαρακτήρισε μποέμ και έξω καρδιά τον «Κυριάκο», τον ρόλο που υποδύθηκε στη σειρά και ο Χρήστος Πλαΐνης είπε ότι ήταν «βάλσαμο» αυτό που έζησε στις «Άγριες Μέλισσες».

Σχετικές ειδήσεις