MEDIA

Survivor: Συγκλόνισε ο Άρης για τους θανάτους στην οικογένειά του - Δεν άντεξαν οι συμπαίκτες του

Η εξομολόγηση του Άρη Σοϊλέδη
Η εξομολόγηση του Άρη Σοϊλέδη

Survivor: Ράγισε καρδιές ο Άρης Σοϊλέδης

Τις δυσκολίες που έχει περάσει στη ζωή του διηγήθηκε ο Άρης Σοϊλέδης στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor.

Όταν μίλησε για την απώλεια του πατέρα του και του αδερφού του, οι συμπαίκτες του δεν άντεξαν και ξέσπασαν σε λυγμούς.

«Την ημέρα που κλειδώνω την μετεγγραφή μου στην Ρουμανία, με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι πέθανε ο ένας αδερφός μου. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Η μητέρα μου ράκος. Προσπάθησα στις προπονήσεις μου να μην επηρεάζομαι από αυτό. Ήλπιζα ότι κι ο άλλος μου αδερφός θα ξεφύγει από τα ναρκωτικά. Έκανε προσπάθειες», είπε αρχικά ο Άρης στο Survivor.

«Στο πρώτο μου γκολ με πήρε η Μαρία και μου είπε ότι πέθανε ο πατέρας μου. Είχε κάνει ένα χειρουργείο πριν από τέσσερα χρόνια για έναν καλοήθη όγκο στον εγκέφαλο. Οικονομικά ήμουν ο μόνος που μπορούσα να στηρίξω και θυμάμαι ότι δεν μπορούσα να κλαίω μπροστά τους. Όταν μεταφέρθηκε στο σπίτι, ο μπαμπάς μου είπε σε ευχαριστώ για όλα αυτά που κάνεις. Του λέω μα τι λες; έκλαιγα μια ώρα στο αυτοκίνητο. Η μαμά μου ήταν χαμένη από το θάνατο του αδερφού μου και του μπαμπά μου μέσα σε έξι μήνες» ανέφερε ο Άρης στο Survivor για όσα πέρασε.

Μετά τις εξομολογήσεις, ακολούθησε η προτελευταία ψηφοφορία στο νησί. Στην κάλπη η «μάχη» δόθηκε μεταξύ Ασημίνας και Σταυρούλας.

Τελικά η Σταυρούλα βγήκε προτεινόμενη με 3-2 και δήλωσε ότι «όσο και να με χτυπάνε εγώ θα αντέξω».

Σχετικές ειδήσεις