MEDIA

Survivor: Στο Γαλάτσι ο Σοϊλέδης και η παρέα του - «Μάχη» για Σταυρούλα και Στάθη

Survivor
Η σίγουρη τριάδα του ημιτελικού του Survivor
Glomex/ΣΚΑΪ

Survivor - Όλες οι ειδήσεις: Ένα βήμα πιο κοντά στους τελικούς του Survivor έκαναν οι Άρης Σοϊλέδης, Ασημίνα Χατζηανδρέου και Μαίη Εμμανουηλίδου

Μεγάλη μάχη έγινε στο τελευταίο αγώνισμα ατομικής ασυλίας του Survivor στον Άγιο Δομίνικο.

Οι πέντε παίκτες που έχουν απομείνει στο νησί τα έδωσαν όλα έτσι ώστε να εξασφαλίσουν την ασυλία και να αυξήσουν τις πιθανότητές τους να βρεθούν στον ημιτελικό.

Τραυματισμοί στο αγώνισμα

Ο δρόμος για το Γαλάτσι δεν ήταν καθόλου εύκολος. Συγκεκριμένα, ο Στάθης Σχίζας, χτύπησε σε μια από τις προσπάθειές του και τέθηκε ουσιαστικά εκτός μάχης.

Τραυματισμό στη διάρκεια του αγωνίσματος, ωστόσο, είχε και ο Άρης Σοϊλέδης. Μάλιστα, ο τρόπος που χτύπησε «πάγωσε» άπαντες στο στίβο μάχης.

Πρώτος για... Γαλάτσι ο Άρης

Ο Άρης Σοϊλέδης, αν και τραυματίας, κατάφερε να κερδίσει την ατομική ασυλία. Έτσι, έγινε ο πρώτος παίκτης που εξασφάλισε την παρουσία του στα Live του Γαλατσίου.

Η νίκη του Άρη Σοϊλέδη σηματοδότησε αυτόματα τις εξελίξεις στο παιχνίδι καθώς έτσι, εξασφάλισαν την παρουσία τους στα Live οι Ασημίνα και Μαίης. Οι τρεις παίκτες το πανηγύρισαν δεόντως, καθώς ο στόχος έφτασε ακόμα πιο κοντά.

Πλέον, το παιχνίδι για την τελευταία θέση στα live θα παιχτεί ανάμεσα στον Στάθη Σχίζα και τη Σταυρούλα Χρυσαειδή που είναι οι δυο υποψήφιοι για αποχώρηση. Ο παίκτης που θα μείνει στο παιχνίδι, θα συνοδεύσει Άρη, Ασημίνα και Μαίη στα Live του Survivor στο Γαλάτσι.

Τυπική διαδικασία η ψηφοφορία

Στην αρχή του Συμβουλίου ο Γιώργος Λιανός ζήτησε από τους πέντε παίκτες να θυμηθούν πως αντέδρασαν όταν έλαβαν ειδοποίηση από την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης ότι θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο.

Η ώρα της τελευταίας ψηφοφορίας στην Άγιο Δομίνικο έφτασε.

Όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός, την Σταυρούλα θα ακολουθήσει ως υποψήφιος προς αποχώρηση ο Στάθης Σχίζας, ο οποίος δεν κατάφερε να ανατρέψει τα δεδομένα.

Ο δρόμος προς τον τελικό του Survivor

  • Κυριακή 3 Ιουλίου: Ανακοίνωση αποχώρησης
  • Δευτέρα 4 Ιουλίου: Ψηφοφορία για πρόκριση ενός παίκτη από τους τέσσερις φιναλίστ στον τελικό
  • Τρίτη 5 Ιουλίου: Ημιτελικός, ανακοίνωση παίκτη που προκρίνεται στον τελικό και παίκτη που αποχωρεί, νέα ψηφοφορία για τη δεύτερη θέση στον τελικό
  • Τετάρτη 6 Ιουλίου: Τελικός, ψηφοφορία για τον νικητή του Survivor 2022