MEDIA

Η γη της ελιάς - Ράγισε καρδιές η Γκερέκου: Τραγούδησε Βοσκόπουλο στο φινάλε της σειράς

Η Άντζελα Γκερέκου
Η Άντζελα Γκερέκου

Η συγκλονιστική σκηνή με το τραγούδι του αγαπημένου της Τόλη Βοσκόπουλου και το βλέμμα της στον ουρανό

Το βράδυ της Πέμπτης η Γη της Ελιάς έριξε αυλαία με τον πιο συγκινητικό τρόπο, με τον γάμο της Βασιλικής και το Φίλιππου.

Αυτό που έκανε ωστόσο τους τηλεθεατές να «λυγίσουν» ήταν ένα απόσπασμα από το γλέντι με πρωταγωνίστρια την Άντζελα Γκερέκου. Συγκεκριμένα, μετά τον πρώτο χορό του ζευγαριού, ο «Φίλιππος» σηκώθηκε να χορέψει ζεϊμπέκικο και αμέσως ξεκίνησε να παίζει το «Πριν χαθεί το όνειρό μας» του αξέχαστου Τόλη Βοσκόπουλου.

Η «Αθηνά», δηλαδή η Άντζελα Γκερέκου σηκώθηκε από τη θέση της και άρχισε να τραγουδάει. Όπως είναι φυσικό, το κοινό συγκλονίστηκε και σχολίασε αποθεωτικά στο Twitter τη στιγμή που η αγαπημένη ηθοποιός κοιτάει τον ουρανό...

Μερικά χαρακτηριστικά tweets:

Άντζελα Γκερέκου: Τι της δίνει δύναμη μετά τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου

Το μεσημέρι της Πέμπτης (30/6), η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και αναφέρθηκε στο πώς βιώνει την απώλεια του Τόλη Βοσκόπουλου έναν χρόνο μετά τον θάνατό του, στον τρόπο που αντιμετωπίζει τα άσχημα που έρχονται στη ζωή της, ενώ εξήγησε τους λόγους που την έκαναν να πει το μεγάλο «ναι» για να συμμετέχει στην τηλεοπτική σειρά του Mega. Πρόκειται ουσιαστικά για την πρώτη της τοποθέτηση για εκείνον αφότου έφυγε από τη ζωή.

Απαντώντας στο αν είναι ευτυχισμένη τη δεδομένη περίοδο, η Άντζελα Γκερέκου είπε:

«Με τη βοήθεια του Θεού και με την πίστη που έχω δυνατά μέσα μου, αντιμετωπίζω τα πάντα. Τα όμορφα που έρχονται τα καλοδεχόμουν πάντοτε, και με την οικογένειά μου, με τον Τόλη, με το παιδί μου και με όλα τα καλά της δουλειάς μου, αλλά αντιμετωπίζω και όλα τα άσχημα και τα δύσκολα που έχουν έρθει. Έτσι και τώρα, στην πιο δύσκολη περίοδο της ζωής μας, με τη βοήθεια του Θεού και την πίστη, αλλά και με τη δουλειά μου και δημιουργικά, προχωράμε δυνατά και πάντα με πίστη ότι όλα μπορούν να πάνε καλά και ό,τι μας έχει πληγώσει προσπαθούμε να το κάνουμε δύναμή μας και αγγέλους, ευλογίες. Μια ευλογία που υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει στη ζωή μου».

Σχετικά με τη ζωή της με τον Τόλη Βοσκόπουλο

«Είναι ένα αμάλγαμα πολλών χαρακτηριστικών ο Τόλης και ως άνθρωπος και ως καλλιτέχνης. Είναι τόσο σπάνιος και μοναδικός, που νομίζω μόνο στα 1.000 χρόνια βγαίνει μια τέτοια ψυχή. Όλη αυτή η μοναδικότητα είναι αυτή που μπορεί να εξηγήσει και αυτά που γνωρίζουμε και που έχει δει ο κόσμος από εκείνον. Αλλά και αυτά που δεν έχουν δει, γιατί δεν έχουν ζήσει μια καθημερινότητα κοντά του. Με μια λέξη θα σου πω ότι και η δική μου ζωή μαζί του ήταν ανεπανάληπτη, όπως ανεπανάληπτος ήταν κι εκείνος», είπε χαρακτηριστικά.

Όσα αποκάλυψε για τον ρόλο της στη Γη της ελιάς

Δεδομένου ότι τα τελευταία 15 χρόνια η Άντζελα Γκερέκου ήταν εκτός τηλεόρασης αλλά και του ότι όταν είπε το «ναι» για τη συμμετοχή της στη «Γη της ελιάς» ο αείμνηστος σύζυγός της Τόλης Βοσκόπουλος ήταν βαριά άρρωστος, η Ελένη Μενεγάκη έθεσε το ερώτημα πώς πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην τηλεόραση. Τότε, η Άντζελα Γκερέκου απάντησε:

«Έχουμε ακούσει όλοι για το ιερό timing. Είναι μια στιγμή στη ζωή μας που για κάποιο λόγο όλα συντείνουν στο να γίνει κάτι. Εγώ, λοιπόν, πρόεδρος του ΕΟΤ με φοβερή δυναμική εργασία, ήθελα να προβάλλω όσο το δυνατόν περισσότερο τον τόπο μου. Ήρθε λοιπόν αυτή η σειρά, που από τον τίτλο της και μόνο με συνέδεε με το λάδι και τα τοπικά προϊόντα, αλλά και την προβολή μιας περιοχής όπως η Μάνη που ναι μεν είναι γνωστή αλλά όχι και με τον τρόπο που θα θέλαμε. Είχα και την ανάγκη μετά τον κορονοϊό μιας δικής μου δημιουργικής έκφρασης μέσα από την υποκριτική που την είχα αφήσει χρόνια. Επίσης ήρθαν ο Τόλης και η κόρη μου να μου πουν ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή να γίνει τώρα».

Και συμπλήρωσε:

«Είχα κάποιες ανασφάλειες και αμφιβολίες. Αλλά με δελέασαν και οι ηθοποιοί που παίζω μαζί τους, όπως ο Στέφανος Κυριακίδης που προχθές είχαμε τις τελευταίες σκηνές μας».