Survivor Spoiler 1/7: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί την Κυριακή

Newsbomb

Survivor Spoiler 1/7: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί την Κυριακή

Survivor spoiler: «Κλείδωσε» η τετράδα που μπαίνει στην τελική ευθεία.

Το φετινό Survivor φτάνει στο τέλος του. Σε λίγες ημέρες θα δούμε -σε ελληνικό έδαφος- τη διεξαγωγή του τελικού, με τους παίκτες που έχουν απομείνει στο νησί να ετοιμάζονται για τη μεγάλη επιστροφή.

Το βράδυ της Πέμπτης, διεξήχθη η μεγάλη ψηφοφορία για την πρόκριση στην τελική τετράδα με τη Σταυρούλα και τον Στάθη να δίνουν τη δική τους μεγάλη μάχη.

Ποιος θα είναι τελικά αυτός ή αυτή που θα κάνει το επόμενο βήμα για τη διεκδίκηση του τροπαίου; Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας Dokari.gr, ο παίκτης που θα αποχωρήσει την Κυριακή από το Survivor είναι η Σταυρούλα.

Ο Στάθης Σχίζας, λοιπόν, θα επιδιώξει να κοντράρει τον Αρη στον τελικό, εφόσον βέβαια ξεπεράσει και τα επόμενα εμπόδια για την πρόκρισή του στην ημιτελική φάση.

Survivor: Στο Γαλάτσι ο Σοϊλέδης και η παρέα του

Μεγάλη μάχη έγινε στο τελευταίο αγώνισμα ατομικής ασυλίας του Survivor στον Άγιο Δομίνικο. Οι πέντε παίκτες που έχουν απομείνει στο νησί τα έδωσαν όλα έτσι ώστε να εξασφαλίσουν την ασυλία και να αυξήσουν τις πιθανότητές τους να βρεθούν στον ημιτελικό. Ο δρόμος για το Γαλάτσι δεν ήταν καθόλου εύκολος. Συγκεκριμένα, ο Στάθης Σχίζας, χτύπησε σε μια από τις προσπάθειές του και τέθηκε ουσιαστικά εκτός μάχης.

Τραυματισμό στη διάρκεια του αγωνίσματος, ωστόσο, είχε και ο Άρης Σοϊλέδης. Μάλιστα, ο τρόπος που χτύπησε «πάγωσε» άπαντες στο στίβο μάχης.

Ο Άρης Σοϊλέδης, αν και τραυματίας, κατάφερε να κερδίσει την ατομική ασυλία. Έτσι, έγινε ο πρώτος παίκτης που εξασφάλισε την παρουσία του στα Live του Γαλατσίου.

Η νίκη του Άρη Σοϊλέδη σηματοδότησε αυτόματα τις εξελίξεις στο παιχνίδι καθώς έτσι, εξασφάλισαν την παρουσία τους στα Live οι Ασημίνα και Μαίης. Οι τρεις παίκτες το πανηγύρισαν δεόντως, καθώς ο στόχος έφτασε ακόμα πιο κοντά.

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved