MEDIA

Βρισηίδα Ανδριώτου: Όσα είπε για τον Σπύρο, τον Άρη και τα χρήματα που κέρδισε από το Survivor

Βρισηίδα Ανδριώτου: Όσα είπε για τον Σπύρο, τον Άρη και τα χρήματα που κέρδισε από το Survivor

Survivor: H Βρισηίδα Ανδριώτου μίλησε για όλα! 

Η Βρισηίδα Ανδριώτου ήταν μία έκπληξη στον φετινό κύκλο του «Survivor», καθώς αποδείχθηκε αρκετά δυνατή στον στίβο μάχης.

Το μοντέλο σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για όσα της έλειψαν περισσότερο αυτούς τους έξι μήνες που βρισκόταν στο reality επιβίωσης, για την αποχώρηση που της κόστισε περισσότερο αλλά και για το που θα επενδύσει τα χρήματα που κέρδισε από το παιχνίδι.

Τι σου έλειψε περισσότερο όσο ήσουν στον Αγιο Δομίνικο; Υπήρξε στιγμή που ήθελες να σηκωθείς και να φύγεις;

Υπήρξαν πολλές τέτοιες στιγμές, αλλά δεν τα παράτησα ποτέ. Δεν έκανα τη χάρη σε κανέναν να με διώξει, παρόλο που προσπάθησαν με κάθε τρόπο. Μου έλειψε πολύ όμως η οικογένειά μου. Είχες έρθει κοντά με αρκετά άτομα.

Ποια αποχώρηση σου κόστισε περισσότερο;

Είχα έρθει κοντά με τον Γιωρίκα, την Ευρυδίκη, την Αθηνά, την Κάτια, τη Στέλλα, την Ασημίνα και τον Σπύρο. Όμως η αποχώρηση της Ευρυδίκης ήταν εκείνη που μου στοίχισε περισσότερο.

Ισχύει αυτό που ακούστηκε, ότι σχολίασες τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου όταν την είδες στο ξενοδοχείο; Αυτός είναι και ο λόγος που δεν ήρθατε ποτέ κοντά;

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Είχα σχολιάσει όλους τους παίκτες, και μέσα σε αυτούς και τη Ναυσικά. Έκανα δυο-τρία απλά σχόλια, αλλά η Μυριέλλα τα φούσκωσε για να πάρει με το μέρος της τη Ναυσικά, στο πλαίσιο της στρατηγικής. Παρ’ όλα αυτά, δεν της κράτησα κακία και της είπα ότι τη συγχώρησα για αυτό που έκανε.

Λίγες ημέρες πριν αποχωρήσεις, σε είδαμε να έρχεσαι κοντά με τον Άρη Σοϊλέδη; Πώς προέκυψε αυτό;

Αναγκαστικά ήρθα κοντά με τον Αρη διότι στην ομάδα ήμαστε μόνο τέσσερα άτομα. Δεν ήταν δυνατόν να δημιουργηθεί κλίκα μεταξύ τεσσάρων ατόμων. Κερδίζαμε έπαθλα, με αποτέλεσμα να διασκεδάζουμε περισσότερο.

Δεν είχαμε να χωρίσουμε κάτι. Πιστεύω πως οι παρέες που έκανε ο Άρης δεν ήθελαν να είναι κοντά μου, κι αυτό τον επηρέασε αρνητικά προς το πρόσωπό μου.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είχε πει ότι ανάμεσα στον Άρη και στη Σοφιάννα υπήρχε ένα φλερτ. Είχε υποπέσει κάτι τέτοιο στην αντίληψη σου;

Δεν είδα ποτέ κάποια πράξη ερωτικού περιεχομένου μεταξύ του Άρη και της Σοφιάννας. Είχαν έρθει αρκετά κοντά και έκαναν παρέα. Έτσι κι αλλιώς, τις περισσότερες ώρες τις περνούσαμε μακριά από την καλύβα και δεν βλέπαμε συχνά την κλίκα Άρη, Σοφιάννας, Τάλα και Θωμαής.

Όταν επέστρεψες στην Ελλάδα, με ποιους πρώην συμπαίκτες σου επικοινώνησες και με ποιους συναντήθηκες;

Επικοινώνησα αμέσως με τον Γιωρίκα και την Ευρυδίκη, με τους οποίους συναντήθηκα πολλές φορές, και, στη συνέχεια, με τη Στέλλα.

Πώς προέκυψε η συνάντηση με την αδελφή του Σπύρου Μαρτίκα;

Του το είχα υποσχεθεί. Είχα ακούσει τόσο πολλά για τα ανίψια και την αδελφή του που ήθελα να γνωρίσω την οικογένειά του. Έχω συναντηθεί επίσης με την αδελφή της Ασημίνας αλλά και με το σύντροφό της, Χρήστο Δάντη. Ήθελα να μπω στο μικρόκοσμο των δύο ανθρώπων που συνέχιζα να στηρίζω στο παιχνίδι.

Ισχύει ότι έπαιρνες το ποσό που ακούγεται; Τα χρήματα έχεις σκεφτεί πώς θα τα επενδύσεις;

Όχι, δεν ισχύει. Τα χρήματα θα τα επενδύσω σίγουρα σε μια κίνηση που θα μου προσφέρει ένα καλό μέλλον. Ένα μέρος θα το διαθέσω στο Χαμόγελο του Παιδιού και τα υπόλοιπα θα τα δώσω στην οικογένειά μου.

Όσο ήσουν στο «Survivor», έφυγε από τη ζωή η μητέρα της Ιωάννας Τούνη, με την οποία στο παρελθόν ήσαστε πολύ καλές φίλες. Επικοινώνησες μαζί της;

Το έμαθα όταν βγήκα από το παιχνίδι και της έστειλα τα συλλυπητήριά μου. Πάνω απ’ όλα, είμαστε άνθρωποι. Το γεγονός ότι δεν κάνουμε πλέον παρέα δεν σημαίνει πως ξεχνώ ότι είχα γνωρίσει τη μητέρα της και ότι με την Ιωάννα ήμαστε φίλες για αρκετό καιρό. Ήταν μια υπέροχη γυναίκα, και μάλιστα ηρωίδα στη ζωή της.

Πηγή: Hello