MEDIA

Θέμης Γεωργαντάς για τα επεισόδια στα βραβεία: «Η πιο σωστή αντίδραση ήταν να φύγουν από τη βραδιά»

Θέμης Γεωργαντάς για τα επεισόδια στα βραβεία: «Η πιο σωστή αντίδραση ήταν να φύγουν από τη βραδιά»
«Ένιωσα να χάνω τη γη κάτω από τα πόδια μου» είπε ο παρουσιαστής

Ο Θέμης Γεωργαντάς έδωσε το παρασκήνιο απο όσα συνέβησαν στα βραβεία MAD μεταξύ των τράπερς  

O Θέμης Γεωργαντάς σήμερα ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και αναφέρθηκε στα τραγικά επεισόδια που έγιναν μεταξύ των τράπερς στα βραβεία MAD.

«Ένιωσα να χάνω τη γη κάτω από τα πόδια μου. Είχα τρελαθεί, είχα φρικάρει. Ήταν ότι πιο δύσκολο έχω διαχειριστεί ποτέ στο επαγγελματικό κομμάτι. Ενημερώνομαι ότι τα συγκεκριμένα acts αφαιρούνται και ενημερωνόμουν βήμα-βήμα. Μάθαινα ένα δύο λεπτά πριν βγω στη σκηνή τι θα ακολουθεί, είχε διαλυθεί όλο. Μαθαίνω μετά από λίγο ότι τα συγκεκριμένα acts επανέρχονται», είπε αρχικά ο παρουσιαστής των βραβείων.

Μάλιστα στη συνέχεια τόνισε ότι «Η πιο σωστή αντίδραση ήταν να φύγουν από την βραδιά. Όπως είδατε, αρνήθηκαν να αποχωρήσουν, μπήκαν στα καμαρίνια τους και είπαν ότι δεν θα φύγουν αν δεν κάνουν κανονικά το act. Δεν υπήρχε λόγος να μεγαλώσει άλλο η ένταση. Άνθρωποι του MAD ήταν έξω από το καμαρίνι του καθενός για να είναι σίγουροι ότι όταν τραγουδούσε ο ένας δεν θα έβγαινε έξω ο άλλος. Τραγούδησαν και μετά αποχώρησαν. Αυτό που έκαναν τεράστια έλλειψη σεβασμού απέναντι σε όλα αυτά παιδιά, τα οποία πλήρωσαν εισιτήριο για να έρθουν να τους δουν να τους χειροκροτήσουν».

«Την επόμενη μέρα ζητήσαμε από τις δισκογραφικές εταιρείες των δύο καλλιτεχνών να μας στείλουν μια λίστα με τα ονόματα των ανθρώπων που συνόδευαν τους δύο τράπερς, αυτών που είχαν όλα αυτά τα vip πάσα. Μέχρι και σήμερα δεν έχουμε λάβει καμία απάντηση», είπε ο Θέμης Γεωργαντάς εμφανώς ταραγμένος.