MEDIA

Η Ελληνίδα που έχει τρελάνει το βρετανικό Love Island

Η Ελληνίδα που έχει τρελάνει το βρετανικό Love Island
H Αντιγόνη.
Instagram / antigoni

Ανάμεσα στους παίκτες του Love Island φέτος είναι και μια Ελληνίδα, η Αντιγόνη.

Αν και το ελληνικό Love Island δεν έχει ξεκινήσει, στο βρετανικό πρόγραμμα, που σημειώνει μεγάλη επιτυχία, πρωταγωνιστεί μια Ελληνίδα. Στον όγδοο κύκλο του ριάλιτι που σημειώνει μεγάλη επιτυχία στους βρετανούς μια ελληνίδα παίκτρια έχει δείξει από την αρχή την δυναμική της.

Η τεράστια τηλεθέαση των επεισοδίων οφείλεται και στις διασημότητες του νησιού, όπως είναι η κόρη του ποδοσφαιριστή Μάικλ Όουεν, αλλά σίγουρα οι παράμετροι είναι πολλοί.

Μεταξύ των παικτών φέτος είναι και μια Ελληνίδα, η Αντιγόνη. Η νεαρή είναι τραγουδίστρια με καταγωγή από την Κύπρο και την Ελλάδα. Η μητέρα της, Τόνια Μπάξτον, είναι αρκετά γνωστή στο Νησί. Είναι σεφ, συγγραφέας και παρουσιάστρια, έχοντας αναλάβει στο παρελθόν την παρουσίαση διαφόρων εκπομπών μαγειρικής στη βρετανική τηλεόραση.

Αν και η Αντιγόνη μετράει μόλις λίγες ημέρες στο σπίτι του Love Island, φαίνεται πως έχει αποκτήσει φανατικό κοινό. Την ημέρα που την πρωτογνώρισαν οι τηλεθεατές του ριάλιτι είχε στο Instagram περίπου 30 χιλιάδες followers, ενώ σήμερα έχει φτάσει τους 200 χιλιάδες.

Σχετικές ειδήσεις