MEDIA

Survivor Spoiler 3/7: Ο πρώτος παίκτης που πήρε το «εισιτήριο» για τον ημιτελικό!

Survivor Spoiler 3/7: Ο πρώτος παίκτης που πήρε το «εισιτήριο» για τον ημιτελικό!

Survivor Spoiler 3/7: Όλο και πιο κοντά στον τελικό μετά την κατάκτηση της ασυλίας

Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, ο Ατζούν θέλησε να προχωρήσει σε μία μεγάλη έκπληξη πριν το φινάλε του Survivor. Την Τρίτη (5/7) στον ημιτελικό δεν θα δούμε ψηφοφορία ανάμεσα σε τέσσερις παίκτες, όπως πέρσι, αλλά θα προηγηθεί ψηφοφορία με δύο υποψήφιους προς αποχώρηση.

Έτσι στον ημιτελικό με το… καλησπέρα, θα μάθουμε τον παίκτη που θα αποχωρήσει και στη συνέχεια στον ημιτελικό θα έχουμε νέα ψηφοφορία όπου θα βγει η τελική δυάδα.

Αυτό σημαίνει πως θα δούμε δύο αγώνες ασυλίας μέχρι να αποχωρήσουν οι παίκτες από τον Άγιο Δομίνικο. Οι νικητές θα πάρουν την πρόκριση απευθείας στον ημιτελικό, ενώ οι χαμένοι θα διεκδικήσουν μία θέση μέσω της ψηφοφορίας.

Η πρώτη υποψήφια που δεν κατάφερε να κερδίσει ατομική ασυλία θα είναι η Ασημίνα και μένει να δούμε ποιος θα είναι ο παίκτης που θα βγει στον… τάκο λίγο πριν τέλος. Από εκεί και πέρα, μάθαμε και τον πρώτο παίκτη που θα κατακτήσει την πρώτη ατομική ασυλία.

Αυτός θα είναι ο Στάθης Σχίζας! Έτσι ο Στάθης έχει σίγουρη θέση για τον ημιτελικό της Τρίτης (5/7). Όσο για τη δεύτερη ατομική ασυλία; Η λογική λέει πως θα την κατακτήσει ο Άρης ο οποίος σάρωσε τις ασυλίες από τότε που το παιχνίδι έγινε ατομικό. Όμως ποτέ δεν πρέπει να λέμε ποτέ…

Σχετικές ειδήσεις