MEDIA

Χυδαίο ξέσπασμα του Light: «Τους γλείφετε τα @@@@ - Δεν έχω δει hashtag #cancel_λαϊκους» (vid)

Χυδαίο ξέσπασμα του Light: «Τους γλείφετε τα @@@@ - Δεν έχω δει hashtag #cancel_λαϊκους» (vid)
Instagram: nerogreco

«Πάρτε μου ένα @@@ λοιπόν τώρα και καθίστε στα αυγά σας που το παίζετε και ηθικολόγοι» - Απίστευτες εκφράσεις και χαρακτηρισμοί από τον Light

Ο Light «ξέφυγε» για άλλη μια φορά μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram. Σε stories που ανέβασε ο τράπερ, δεν σταμάτησε να βρίζει τα ΜΜΕ, ενώ τα έβαλε με τους λαικούς τραγουδιστές, τους ηθοποιούς και τους βουλευτές.

Με αφορμή την καταγγελία της συντρόφου του Θέμη Αδαμαντίδη για ξυλοδαρμό, από το στόμα του Light ξεχύθηκε οχετός ύβρεων, με σκοπό φυσικά να υποστηρίξει την τραπ σκηνή η οποία δέχθηκε τη δημόσια κατακραυγή μετά το ξύλο που «έπεσε» ανάμεσα σε εκείνον και τον Light στα MAD VMA 2022.

«Να σας ρωτήσω κάτι εκεί στα τ@@@@α. Σήμερα που τον Θέμη Αδαμαντίδη τον συλλάβανε επειδή έσπαγε στο ξύλο τη γυναίκα του και άλλους τόσους που έχουν πιάσει πιο παλιά γιατί δεν είδα ποτέ κανένα χάσταγκ #cancel_λαϊκούς; Γιατί κάνετε τουμπέκα σε αυτό; Σας βολεύει να μας βγάζετε εμάς τους κακούς», λέει αρχικά.

Και προσθέτει: «Ενώ τόσα χρόνια όλοι αυτοί οι λαϊκοί καλλιτέχνες που τους γλείφετε τα αρ@@@@@ κάνουν τρισχειρότερα. Δεν είδα κανένα #cancel_λαϊκούς τόσα χρόνια που τραγουδιστές στριμώχνουν κοριτσάκια στα καμαρίνια, για να τους προσφέρουν μία θέση στην πίστα. Ούτε για τους ηθοποιούς είδα κανένα #cancel_ηθοποιους… Καθίστε λοιπόν στα αυγά σας τώρα».