MEDIA

GNTM: Άναψαν τα αίματα ανάμεσα σε Βίκυ Καγιά και Σοφία Χατζηπαντελή

GNTM: Άναψαν τα αίματα ανάμεσα σε Βίκυ Καγιά και Σοφία Χατζηπαντελή
Ποιος ήταν ο λόγος της έντασης;
Instagram / gntmgr

GNTM: Ένα plus size κορίτσι στάθηκε αφορμή για να ξεσπάσει καυγάς ανάμεσα στη Βίκυ Καγιά και τη Σοφία Χατζηπαντελή

Το «έλα να δεις» επικράτησε, στα γυρίσματα του GNTM καθώς σύμφωνα με πληροφορίες σημειώθηκε ένας πολύ μεγάλος καυγάς ανάμεσα στη Βίκυ Καγιά και την Σοφία Χατζηπαντελή.

Όπως ανέφερε η εκπομπή «OPEN Weekend», ο καυγάς ανάμεσα στην Βίκυ Καγιά που επιστρέφει μετά από έναν χρόνο απουσίας και την Σοφία Χατζηπαντελή, η οποία έχει συζητηθεί όσο κανείς άλλος στο φετινό GNTM, δεν είχε προηγούμενο, ενώ όπως όλα δείχνουν θα τον δούμε στους δέκτες μας, αφού συνέβη on air την ώρα των γυρισμάτων.

Στο πλαίσιο των Bootcamp, η Σοφία έδωσε την Wild Card της σε ένα plus size κορίτσι που η Καγιά δεν ήθελε καθόλου στο παιχνίδι.


Συγκεκριμένα, η Βίκυ Καγιά και ο Γιώργος Καράβας δεν ήθελαν να δώσουν το «ναι» για να περάσει στην επόμενη φάση σε αντίθεση με τη Σοφία Χατζηπαντελή και τον Τάσο Σωφρονίου με αποτέλεσμα η κοπέλα να κοπεί.

Τότε η κοπέλα άρχισε να μιλάει με έντονο και προσβλητικό τρόπο στους κριτές.

Λίγο αργότερα, την τελευταία στιγμή η Σοφία Χατζηπαντελή της έδωσε την Wild Card και τελικά το plus size μοντέλο κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση του διαγωνισμού δυσαρεστώντας τους κριτές που δεν την ήθελαν. Και έτσι ξεκίνησε η ένταση ανάμεσα στις δύο γυναίκες.

Σχετικές ειδήσεις