MEDIA

Survivor: Η αμηχανία της Ασημίνας για τη σχέση με τον Χρήστο Δάντη - «6 μήνες μακριά είναι χωρισμός»

Survivor Ασημίνα Χατζηανδρέου
Survivor: H Ασημίνα Χατζηανδρέου επιστρέφει στην Αθήνα για τον ημιτελικό και περιμένει τη συνάντησή της με τον Χρήστο Δάντη
ΣΚΑΙ

Survivor: H Ασημίνα Χατζηανδρέου επιστρέφει στην Αθήνα για τον ημιτελικό και περιμένει τη συνάντησή της με τον Χρήστο Δάντη

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι «και με τη βούλα» στην τελευταία τετράδα του Survivor και επιστρέφει στην Αθήνα μαζί με τον Άρη, τον Στάθη και τη Μαίη για τον ημιτελικό που θα μεταδοθεί σήμερα (05/07) live από το Γαλάτσι.

Όπως ανακοινώθηκε και στους τέσσερις παίχτες του Survivor το πρώτο που θα κάνουν όταν επιστρέψουν στην Αθήνα θα είναι να συναντηθούν με τα μέλη της οικογένειάς τους.

«Μου φαίνεται σαν όνειρο ότι θα επιστρέψω στην Ελλάδα. Θέλω να δω τους δικούς μου ανθρώπους, την οικογένειά μου, τον Χρήστο (Δάντη) , πράγματα που έχω αφήσει πίσω» είπε η Ασημίνα μετά την ανακοίνωση υποστηρίζοντας ότι «γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι μέσα από τα παιχνίδια αυτά»

Στη συνέχεια η Ασημίνα αναφέρθηκε ειδικότερα στη σχέση της με τον Χρήστο Δάντη ζητώντας από τον Γιώργο Λιανό «μια χάρη, να πάω να τον κάνω μια αγκαλιά».

Στο ερώτημα, δε, τι θα συμβεί από εδώ και πέρα με τον Χρήστο Δάντη η Ασημίνα απάντησε «είναι μεγάλο break, δεν ξέρω.. Για μια σχέση 6 μήνες είναι χωρισμός. Δεν ξέρω πώς θα είναι η σχέση μας και όλα αυτά, νομίζω είτε θα είναι το ένα άκρο, είτε το άλλο. Ή θα σου γεμίσει τις μπαταρίες και θα προχωρήσεις ή θα είναι το άλλο άκρο και θα νιώθετε σαν ξένοι».

Σχετικές ειδήσεις